2777
2789

جک بلد نیستم ولی یه خاطره دارم در حد جک

۱۳ ۱۴ ساله بودم دیدید دختر بچه ها تو این سن می خوان ادای گنده ها رو در بیارن و تو جمعی از یه چیزی صحبت میشه می پرن وسط اظهار نظر می کنن؟

دقیقا به همون حالت همچین حق به جانب توی جمع دوستای داییم که در مورد جنگ بود و اینکه ایران سلاح چی داره چی نداره نطقم باز شد و عین مهندسای هوافضا در شروع کردم در باره ی موشکهای فانتوم و عملکردشون به توضیح دادن اما متاسفانه اسم موشک درست نشنیده بودم خی به جای فانتوم‌ می گفتم موشک کاندوم حالا تصلا اونموقع نمی دونستم کاندوم چی هست و اشتباهی شنیده بودم و هی می گفتم‌موشکهای کاندوم‌ایران الن موشکهای کاندوم ایران بلن ایران کلی زاغه موشک کاندوم داره 

بعدم یهو نتراحت شدم‌گفتم‌ چرا می خندین معلومه شماها همتون ضد نظام و ضد رژیمین😂

به خدا که الانم بعد از ۲۰ سال هر وقت می بینمشون‌ قشنگ‌ می فهمم تو خودشون اسممو گذاشتم موشک کاندوم😆

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممدقلی میاد سراغتا😂😂

من‌جنگی‌بیمه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دیروز با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم خونه بچه هامون جلوتر از ما بودن دوستم سوت زد یه پسرِ گیر داد ...

🤣🤣🤣🤣👐🏻لیلا بسع دیگه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یادش بخیر ی بار داشتم با دوستم تلفنی صحبت میکردم رفته بود هندزفری بخره هل شد از صدای من به فروشنده ...

😂😂😂😂

جک بلد نیستم ولی یه خاطره دارم در حد جک۱۳ ۱۴ ساله بودم دیدید دختر بچه ها تو این سن می خوان ادای گنده ...

خیلی باحال بود 

خیلی خندیدم 

مخصوصا اسمی ک در آخر برات انتخاب شده 😁😁😁😁😁

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

یه بار روز عاشورا به مردی که تو نقش شمر بود فوش بدی دادم باورم شده بود بخدا رفتم جلوش وایسادم گفتم ت ...

تو چی؟؟🤣🤣مهم اینه چی بهش گفتی🤣🤣

دیگه چرا میپرسی آخه دختر😂

وای من داغون شدم از خنده تو فکر کن من از اونطرف داشتم بلند بلندقهقه میزدم اون نمیتونست بخنده تو مغازه انقدر منو فحش داد گفت کوفت درد هر هر هر من نمیتونم بخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه بار عصبی بودم عجله هم داشتم تو خیابون داشتم تند تند میرفتم یکی بهم گفت اااا پس نصفت کو منم گفتم ن ...

تکراری بود ☹️

تو چی؟؟🤣🤣مهم اینه چی بهش گفتی🤣🤣

خیلی باحال بود 

من فک میکنم فحش مادر بوده 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....