2777
2789

بچها من میگم پخخخخخ شما بخندین الکی بزارین پست من بیشترین لایک و بخوره ....ببینم چیکار میکنید ،🤣🤣🤣 اقا اصلا هر کی لایک نزنه خره ،😱😱😳🙈🙈🤦🤦❤️

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خودمم میخوام بخندم ولی حال ندارم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یه بار عصبی بودم عجله هم داشتم تو خیابون داشتم تند تند میرفتم یکی بهم گفت اااا پس نصفت کو منم گفتم نصفمو ریدم تو وارمینه🤬

نمیدونم به خودم ریدم یا به پسرِ😅😅😅😅😂😂😂

هی نفسی میاد و میگاد🙃

یه روز تو دیوونه خونه مسئولاش دیدن دیوونه ها همه تو دهنشون علفه دارن از سقف بالا میرن و از چراغ اویزون شدن

رفتن نگران گفتن چی شدهههه یکی گفت ما داریم کوهنوردی میکنیم

از ی نفر دیگه پرسیدن اون یکی گفت بعهههههههههه ما بز کوهی ایم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

یبار ی مردی میره توالت عمومی پارک دستشویی...وقتی میاد دستاشو میشوره و وضو میگیره جفتیش که داشته تو آینه خودشو نگاه میکرده ی گوز بلندی بیرون میده خییییلی بلند...رو به مرده میگه بنظرت وضوی من باطل شده؟؟  مرده ی نگاهی مثل بهتاش بهش میکنه میگه ولَکُن....جوری که تو گوزیدی فکر کنم فکر کنم وضوی منم باطل کردی

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
خانمه میره بانک سهام عدالتش رو بگیره،بانکیه میگه: بریزمش به حساب جاریتون؟خانمه میگه: نه بریز به حساب ...

از جوک هایی که عقل و درک‌ خانم هارو هدف قرار میدن و هوششون رو میبرن زیر سوال خوشم نمیاد

شما هم به عنوان یک زن نه بخندید نه نشر بدید

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

دیروز با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم خونه بچه هامون جلوتر از ما بودن دوستم سوت زد یه پسرِ گیر داد دوستم داد زد سرش پسرِ به من گفت عکس دوست رو دیوارِ مژدگونی زدید چرا قلادشو ول کردید گم شه منم گفتم خودم بازش کردم بیاد تو رو پاره کنه☺😂

دوستم گفت لیلا جون مادرت دیگه پیش کسی از من دفاع نکن در دهنتو ببند😅😂😂😂😂

هی نفسی میاد و میگاد🙃