الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
یه روز تو دیوونه خونه مسئولاش دیدن دیوونه ها همه تو دهنشون علفه دارن از سقف بالا میرن و از چراغ اویزون شدن
رفتن نگران گفتن چی شدهههه یکی گفت ما داریم کوهنوردی میکنیم
از ی نفر دیگه پرسیدن اون یکی گفت بعهههههههههه ما بز کوهی ایم
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
خانمه میره بانک سهام عدالتش رو بگیره،بانکیه میگه: بریزمش به حساب جاریتون؟خانمه میگه: نه بریز به حساب ...
از جوک هایی که عقل و درک خانم هارو هدف قرار میدن و هوششون رو میبرن زیر سوال خوشم نمیاد
شما هم به عنوان یک زن نه بخندید نه نشر بدید
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
دیروز با دوستم داشتیم از باشگاه میومدیم خونه بچه هامون جلوتر از ما بودن دوستم سوت زد یه پسرِ گیر داد دوستم داد زد سرش پسرِ به من گفت عکس دوست رو دیوارِ مژدگونی زدید چرا قلادشو ول کردید گم شه منم گفتم خودم بازش کردم بیاد تو رو پاره کنه☺😂
دوستم گفت لیلا جون مادرت دیگه پیش کسی از من دفاع نکن در دهنتو ببند😅😂😂😂😂