دخترهدفمند75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1094 عنوان من از بچگی بهم تلقین شد وباورم شد 144 بازدید | 3 پست که افسرده ام منم باورش کردم وبهش پر و بال دادم...چطور تغییر بدم باورمو دردای جسمی مختلف پیدا کردم .بنظرم منشا اون تلقین کودکی هست پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه 1404/01/26 | 00:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarakhanum عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1894 ورزش کن تیپ وآرایش و رقص و بیرون رفتن خرید بادوستان تفریح کن سرکار برو موسیقی گوش بده همش باعث میشه حالت خوب بشع زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
maryammoghmm عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 318 خودتو دوست داشته باش شروع کن به شکر گزاری و مهربون شدن با خودت یجوری با خودت حرف بزن انگار که معشوقتهبرنامه ریزی داشته باش کلاس باشگاه هنر هرچی سعی کن بیکار نمونیو در نهایت اراده خودته، معجزه در کار نی
دخترهدفمند75 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 1094 خودتو دوست داشته باش شروع کن به شکر گزاری و مهربون شدن با خودت یجوری با خودت حرف بزن انگار که معشوقت ... کتاب یادوره خوب اگه میشناسین معرفی کنین .ممنون پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه