2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین با چه دبیری بهتر میفهمی بعد برو بگرد ببین چه موسسه ای هست مثلاً من خودم برای فیزیک براتی رو دیدم که کلاسینو بود ولی ریاضی رو با معین کرمی دیم که فینیتو بود برای زیست هم فقط حنیف عظیمی رو میشناسم که به نظرم دبیر خوبی.

عظیمی  مرادی  من داشتم باهاشون عالی حرف آخر اشغال

چرا حرف اخر بده؟من دوروز پیش نمایشگاه کتاب بودم بعد این مشاوراشون گرفتن و حرف زدن و مثل اینکه رتبه ۳ پارسال هم از اینا بسته خریده.واقعا نمیدونمم

چرا حرف اخر بده؟من دوروز پیش نمایشگاه کتاب بودم بعد این مشاوراشون گرفتن و حرف زدن و مثل اینکه رتبه ۳ ...

ببین نظر خودت قطعا از همه مهم تره ولی من شخصا با کلاس آنلاین بیشتر حال میکردم و اگر جلسه ای رو نمی رسیدم آنلاین ببینم بعد حوصلم نمیشد آفلاین ببینم بخاطر همین کلاسینو رو ترجیح دادم

رایگان دارن که ببینم کدومشون خوبه؟

عزیزم جلسه اول کلاس ها رایگان هست ولی اگر کامل میخوای رایگان ببینی داخل تلگرام هست.

که البته من پیشنهاد میکنم کلاس ها رو خریداری کنیدبرو از هر دبیری یه مبحث ثابت رو انتخاب کن ببین بعد خودت انتخاب کن مثلاً دوستای من فیزیک با استاد یحیوی می‌دیدن که عالی بود ولی من نمی‌فهمیدم با استاد براتی دیدم