2777
2789
عنوان

کسی میدپنه این بیماری من اسمش چیه چه نوع بیماری هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب لج داره یا گوش نمیده دخترای دهه جدید همینن تو چرا بغض میکنی ؟

آخه یعنی چی. بارها و بارها سر کارهای خونه دعوامون شده. اتاقش افتضاحه.اصلا نظم نداره. غذامیخوره ظرف نمیشوره حتی هفته ای یکبار.۱۵سالشه. شده یکروز من خونه نباشم ظرفها بقدری زیاد شدن که دیگه رفته از ظرفهای کابینت آورده که من بیام بشورم.

خداوندا تویی حامی وحاضر
کاملا طبیعی هستی. دخترت لجباز و یک دنده حس کردم البته. لابد ترس داری دعوا بشه. یا قدیم از کسی زیاد ح ...

اابته همسن دخترم که بودم مادرم خیلی سختگیری میکرد .یادم میاد یه شب که میخاست از مسافرت برگرده من تا ساعت ۳صبح بیدارموندم و شاید ۴بار جارو برقی کشیدم دستمال کشیدم که مامانم میاد غر به جونم نزنه و ازم راضی باشه برای تمیزی خونه. آخر سر هم هرچی بدوبیراه بود بارم میکرد که خونه کثیفه

خداوندا تویی حامی وحاضر
درک میکنم با سیاست باش حرف بزن

😔😔خسته ام کرده.من بیماری ام اس دارم و کمر درد شدید. اصلا دلش به حال منهمادر نمیسوزه که کارهای خودشم انجام بده. مثلا اتاقش و دوماه کاری نداشتم اصلا یه جارو نمیکشه تو اتاقش کمد لباس نامنظم. اینقدر فرش اتاقش مو گرفته بود حال آدم ریش میشد آخرشم خودم تمیزش کردم ولی با جیق و داد و فحش به خودش

خداوندا تویی حامی وحاضر
اابته همسن دخترم که بودم مادرم خیلی سختگیری میکرد .یادم میاد یه شب که میخاست از مسافرت برگرده من تا ...

پس ریشه ی این رفتارت مشخص شد گلم. متاسفم برا مادرت. شما هم سعی کن ارامش خودتو حفظ کنی. 

وایی عزیزم حق داری تو احتیاج به کمک داری چرا اینجوری می‌کنه آخه

چه میدونم خیلی دلم براخودم میسوزه. دلسوز ندارم. گفتم دخترم بزرگ میشه به دردم میخوره.بعضی وقتا خانم دستورهم میده آب برام بیار سرپایی. 

خداوندا تویی حامی وحاضر