2777
2789

مثلا تو خونه نشستیم داریم فیلم میبینیم شوهرم به دخترم میگه چایی براش بیاره و دخترم انگار نه انگار شنیده من استرس میگیرم و لحظه هارو میشمرم که دوباره شوهرم حرفش رو تکرار کنه وقتی که بازم تکرار میکنه بازم خودش رو به بیخیالی میزنه  و من سرتاپا استرسی میشم شدید که خودم پامیشم چایی میارم.یاشوهرم آه میکشه و خودش میره براخودش چایی میاره.ولی بعد اون من دیگه شروع میکنم به دعوا و غر وغر و غر به جون دخترم. 🤧 

شوهرم میگه تو چته اینجوری بهم میریزی ولی این رفتار دخترم به شدت روی اعصاب من تاثیر میزاره. هرچه هم خودم رو به بی خیالی میزنم حرص میگیرم و بغض میکنم

خداوندا تویی حامی وحاضر

وسواس فکری گرفتی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا اینجوری نبودی که در مقابل انجام ندادن کاری یا نه گفتن تنبیه بشی؟؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”