2777
2789
یعنی چی؟

یعنی چیزی که ببخشید آدم بالا آورده دیگه بهش نگاه هم نمیکنه.

اگر واقعا میخواد زندگی کنه رجوع کنه و اشتباهات را بگداره کنار وگرنه چه سلامی، چه پیامی، چه علیکی، مگه اسباب رفع بی کسی و  سرگرمی هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چیزی که ببخشید آدم بالا آورده دیگه بهش نگاه هم نمیکنه.اگر واقعا میخواد زندگی کنه رجوع کنه و اشت ...

خب منم به خاطر همین میخوام عوض کنم سیم کارتمو و این پیام به خاطر اینه ک من هیچ وقت نفهمیدم چرا این حرفارو میزد وقتی نمی‌خواست رجوع کنه

نمیشه این پیامو ندیدی سیم کارتتم عوض کنی تو حتی اگه این پیامم بدی بازم فکرت پیشش میمونه  بهتر ندی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
پس چیکار کنم🥲

من نمیدونم این مدت بین شما چی گذشته اگه قصد ندارین دوباره به هم برگردین تو مسئول جواب دادن و توضیح دادن کارات به اون نیستی ولش کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چقدر رو اعصابه 

پیاماشو میخوندم 

این ک خیلی ادم خونسرد بی خودیه 

ولش کن سیم کارتتو عوض نکن فقط بلاک کن پیگیرش نباش  فقط برا مهریه  مسخره بازی در میاره

چ پرو  عه ک گفته تو میخوای من دروغ بگم  ک دوباره نیخوامت و ۰۰۰۰ 

اه چقدر لجم گرفت 

۴ سال چجوری تحملش کردی 

مردا خیییلی بازیگرای  حرفه ای شدن 

اه  مثل شوهر عوضی من زبونباز و پروعه  و خونسرد مظلوم نمایی هم میکنه   

نمیخوام فکر کنه اصرار دارم به بودنش

بدون خداحافظی   بلاکش کن   اینی ک من متوجه شخصیتش شدم اگر خداحافظی کنی  یا سیمکارتتو عوض کنی فکر میککه اهرم فشار بهش میخوای بدی ک واکنش  داشته باشه ک اره  تهش میخوای ب دست و پات بیفته برکردی این خیلی از خود مطمعنه  و پرو 

ببین خیلی شیک بلاکش کن   تو طلاق گرفتی  برا نهریه یا هر کار ضروری  مجبور میشع  بیاد در خونه 

اصلا جوابشو نده  من باشم واسطه میفرستم پدرم برادرم کسی   خودن اصلا نمیزارم منو ببیته  

ولش کن اون اکر مرد بود ب قول تو طلاقت نمیداد تحت هر شرایطی 

طلاق داده زر میزنه دوست بمونیم 

شما میتونستید زن و شوهر باشید و دوست هم باشید چ نیاز ب طلاق 

اه چقدر گولت میزنه