2777
2789

سلام بچه ها خوبین🌹

شما هم مثل من کلافه میشید؟

جدیدا خیلی حساس شدم 😬

با شوهرم رفتم پلاسکو یه سبد میخواستم داشتیم با شوهرم نگاه میکردیم یکی از خانوما چسبیده بود بهمون هی میگفت بگین چی میخواین تا کمکتون کنم، گفتم چیز خاصی نمیخوام فعلا دارم نگاه میکنم، میدونم جزوه وظایفشونه، کلی خانوم اونجا بود هرکی میومد داخل یکی میچسبید بهش😂

خلاصه کلافه شدم شوهرم هم گفت بریم عصبی شدم خواستم به صاحب اونجا تذکر بدم بگم دوتا دونه پلاستیک چیه اینجور میکنین گفتم بیخیال اومدم بیرون... 

رفتیم مبلمان ببینیم باز یه کنه میچسبه بهت اصلا نمیتونی درست حسابی نگاه کنی😬 

بابا از کنار نظارت کنین چیه هی میپرسین چی میخواین؟خیلی میچسبن بهت😐 

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم مانتو بخرم دختره هی نظر میداد این بهتون میاد اون میاد...پشت در اتاق پرو وایساده بود...اه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

وقتی وارد میشیم بهشون بگین که تصمیم جدی برای خرید ندارین و اگر کمکی خواستین صداشون میزنین

من بارها اینکارو کردم  و دیگه نیومدن سراغم

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
منم به شدت متنفرم ازين حركت.اونجارو ترك ميكنم

منم ترک میکنم 😐میگم همون بهتر از شما خرید نکنم😬

ولی جدیدا میخوام فرهنگ سازی کنم به صاحبان فروشگاه تذکر بدم😂

منم همینطور هی هم میگن‌بفرمایید منم میگم‌داریم‌میفرماییم دیگه😟

باید همون اول تا حرف زدن بگیم فعلا میخوایم نگاه کنیم😐