2777
2789
عنوان

مامانم غذا درست نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 50 پست
منم مامانم قدیما میخواست از زیرش در بره یه خونی تو خونه به پا میکردم سرغذااصلا برام غذا مهم نبودا می ...

بخدا من اصلا گاهی وقتا میبینم غذا درست کرده تعجب می‌کنم

اونروز طفلی خواهرم میگفت تو میری دانشگاه دیگه شام وناهار نداریم

خدای نکرده مریض نیست یا افسردگی داشته باشه من سه ماه مریض بودم بوی غذا حتی سینک و گاز حالم رو بد میکرد،اصلا یه وضعی مثل زنای باردار برای همین همسرم همش غذا میپخت

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا به غذا اهمیت میدم .  با اینکه  خودم شکمو نیستم اصلا .

ولی الان یک ساله  که به غذا اهمیت میدم . خودمم شاید اصلا نخورم  از اون غذا . 

چون تنها  موردی که ادمو  پرانرژی میکنه و مغزشو کار مینداره . همین غذاهای ویتامین دار و پرانرژی هستش .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بخدا اصلا کار خونه هم آنچنان نمیکنه یه کاری کوچیکه کلی طول میکشه انجام بده

مادرت داره افسرده میشه .‌انگیزه نداره برای کارای خونه آشپزی و...

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وایی مامان منم همینجوریه ۵۷ سالشه هیییچی درست نمیکنه منم دوشیفت سرکارم وقت نمی‌کنم غذا درست کنم کا هفته رو با تخم مرغ و نون و ماست سر میکنم شاید هفته ای بزووور دوروز اشپزی کنه که کلی منتشو سرمون میزاره

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

چرا توجیه چیه؟ 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دیگه چیکار کنه بنده خدااز سرکار میاد میبینه شام نیست منم دیروز دانشگاه بودم

خب بابات چیزی بهش نمیگه اونم درست نمیکنم وای مامانت خیلی بی احساس آخی بمیرم مامان من کارمند بود همیشه اول غذا رو درست میکرد بعد می‌رفت سرکار الانم که مریض شده افتاده رو تخت وقتی من دیر غذا میخورم میگه چرا غذا نمی‌خوری بیام خودم غذا رو گرم کنم 

دوستمم هجده سال به بالا بود همیشه خودشو میزد به کار نکردن میگفت اگه کار کنم دیگه میشه وظیفه ام که غذا درست کنم و ظرفارو بشورم 

بعضی ها هم اینجوری از زیر کار در میرن 

ولی من سنم کم بود