2777
2789
عنوان

مامانم غذا درست نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 50 پست
خدای نکرده مریض نیست یا افسردگی داشته باشه من سه ماه مریض بودم بوی غذا حتی سینک و گاز حالم رو بد میک ...

نه بخدا 

فقط همش بهونه میاره مگه درست کردن یه غذا چقدر طول میکشه آخه

از وقتی یادم میاد منو بابام آشپزی میکنیم

بنده خدا چیکار کنه وقتی میاد میبینه غذا نیست کلی هم بهونه میاره واسه شام درست نکردن

الان پدرت پول نیاره خونه مادرت عصبانی میشه یا نه؟

هر کسی وظیفه ای داره 

پدرت همینطوری نگاه میکنه وقتی غذا نیست؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بنده خدا روحی مریضه 

ولی من تو هر شرایطی باید غذا درست کنم برای بچه هام

اگه درست نکنم بخدا عذاب وجدان میگیرم 

و اینکه وظیفه ی خودم میدونم که همیشه تو خونه غذا آماده باشه هر چند سخته ولی خب وظیفه ی زن یا مادر همینه دیگه

مادرا هیچ جا قرارداد نبستن اینکه وظیفه میگن قبول ندارم بچه کوچک باشه اره وظیفه داره نه دیگه برای زما ...

خب پس یعنی من از دانشگاه خسته بیام غذا درست کنم

یا پدرم خسته از سرکار بیاد غذا بپزه

یعنی وظیفه ماست؟

وایی مامان منم همینجوریه ۵۷ سالشه هیییچی درست نمیکنه منم دوشیفت سرکارم وقت نمی‌کنم غذا درست کنم کا ه ...

بخدا از دانشگاه اومدم خونه بهم ریخته 

شام نیست

جالب اینه خونه هم بهم میریزه بامن دعوا میکنه

خب بابات چیزی بهش نمیگه اونم درست نمیکنم وای مامانت خیلی بی احساس آخی بمیرم مامان من کارمند بود همیش ...

نه اصلا بابام دیگه بیخیال شده

بخدا آرزو به دل موندم یه روز از مدرسه بیام غذا داشته باشیم

یا مثل بقیه مادرا برامون غذا درست کنه همیشه خودم آشپزی میکردم یا بابام

دوستمم هجده سال به بالا بود همیشه خودشو میزد به کار نکردن میگفت اگه کار کنم دیگه میشه وظیفه ام که غذ ...

بخدا ظرف هم زیاد نمیشوره

متاسفانه خیلی سخته زندگی با همچین آدمایی

الان پدرت پول نیاره خونه مادرت عصبانی میشه یا نه؟هر کسی وظیفه ای داره پدرت همینطوری نگاه میکنه وقتی ...

مامانم خیلی حساسه رو کار کردن بابام

بنده خدا بابام خیلی مظلومه وطرف مامانمه

بخدا ظرف هم زیاد نمیشورهمتاسفانه خیلی سخته زندگی با همچین آدمایی

مامان من همش میخواست ول کنه بره دنبال دوستاش و خانوادش و به کارای اونا برسه و پررو هم بود و جواب مادرشوهر و اینارو میداد و اونا هم باهاش جرات نداشتن دهن به دهن بشن

من انتقام خانواده پدریم رو از مامانم و خانوادش گرفتم و دارم میگیرم همچنان 

ولی احتمالا مامانت افسرده هست و یه اختلالی داره 

شاید بنده خدا روحی مریضه ولی من تو هر شرایطی باید غذا درست کنم برای بچه هاماگه درست نکنم بخدا عذاب و ...

مسئولیت زندگی افتاده گردن من اصلا آرزو به دل موندم یه روز غذا بپزه یا ظرف بشوره

خیلی دلم میخواست مامان منم مثل مامان همکلاسیام بود از اولش همینطور بود

نه بابا حالش از من بهتره

مامان من همش میخواست ول کنه بره دنبال دوستاش و خانوادش و به کارای اونا برسه و پررو هم بود و جواب ماد ...

چه شرایط سختی داشتین

نه از من وضعیت روحیش بهتره تا اونجایی که من میدونم 

حسرت خیلی چیزا مونده به دلم

دوستام میان تعریف میکنن از مادراشون حسرت میخورم