2777
2789
عنوان

مامانم غذا درست نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 50 پست
مامانم خیلی حساسه رو کار کردن بابامبنده خدا بابام خیلی مظلومه وطرف مامانمه

مرد مظلوم زن رو بی دست و پا میکنه😁

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شرایط سختی داشتیننه از من وضعیت روحیش بهتره تا اونجایی که من میدونم حسرت خیلی چیزا مونده به دلمدو ...

اسی یبار خواهر شوهرم تعریف میکرد 

یه مستأجری داشتن یه پسر داشت که با پسر خواهر شوهرم همکلاس بود یبار خواهر شوهرم بهش میگه بیا خونه‌ی ما ناهار بخور چون پسره مامانش خونه نبود 

بعدش وقتی مادر پسره میاد خونه پسره بهش میگه مامان چرا مثل مامان مجید خونه نیستی ببین مامان مجید رو 

خواهر شوهرم خودش شنیده بود

اسی یبار خواهر شوهرم تعریف میکرد یه مستأجری داشتن یه پسر داشت که با پسر خواهر شوهرم همکلاس بود یبار ...

آره واقعا همه اینا حسرت میشه به دل بچه

بچه بودم با دوستم رفتیم خونشون مامانش سفره رو پهن کرده بود براش از مدرسه اومد ناهارشو خورد

من با خودم گفتم مامان من چرا اینطوری نیست 

مادرا همشون مقدس نیستن بعدم به بزرگتری کوچکتری باشه شما هم سن بچه منی من تجربه دارم که حرف میزنم

مامان منم گاهی یه کارایی می‌کنه به میل من نباشه اما خب مادره هرچقدر هم بد باشه آدم احترام نگه میداره غریبه نیس ک 

و دقیقا درست گفتین ، ولی اینم بدونین تجربه هم به بزرگ و کوچیکی نیس و همینجور بقیه مسائل😊