2777
2789
عنوان

نمونه برداری کولونوسکوپی چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبیه؟تهرانه؟؟؟انتهای روده برش میدن راحته که چرا قبول نمیکنه؟

تا الان که خوب بوده 

نه عزیزم مشهده 

اره گفته بیا عمل کنم راحت شین میترسیم خدایی نکرده عفونتی چیزی کنه بعدم ی هفته باید بیمارستان باشه شهر غریبیم کسی نیستش و خودمم باردارم اصلا شرایطمون جور نیستش 

همش میترسم اتفاقی بیفته

روزای خوب توی راه😎✌🏻

تا الان که خوب بوده نه عزیزم مشهده اره گفته بیا عمل کنم راحت شین میترسیم خدایی نکرده عفونتی چیزی کنه ...

توکل به خداانشالله بهترینا براتون اتفاق بیافته

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

ممنون عزیزم میشه بپرسم همسر شما زیر نظر کدوم دکتر هستن قرص چی استفاده میکنن؟

والله همسر من خیلی دکتر عوض کرد چون خوزستان هستیم دکتر خوب نداریم.....یه سری رفتیم شمال یه سری اصفهان

یه سری اهواز......همسرم داروهاش زیادن چون کل روده درگیره یه سری آمپول هم مصرف کرد بعد قط کرد ولی اثر داروها داغونش کردن کبدش چرب شده مفاصلش درد میکنن

برای کولونسکوپی اول بهت دارو میدن ک روده هات پاک پاک بشن

هیچ چیزی نباید توی روده هات باشه

فک کنم ۲۴ ساعت قبلش فقط میتونی اب بخوری

بعد میری مطب با یه اشنای درحه یک

دکتر ی لولا از طریق مقعد میفرسته و کل روده رو با دوربین چک میکنه

اگه جای مشکوکی مشاهده کنه ازش نمونه برداری میکنه اگرم نیاز به عمل باشه تاتو میکنن

قسمت بد ماجرا هوایی هست ک وارد روده میکنن تا روده ها از هم باز بشه باعث درد میشه ک بیهوش میکنن

والله همسر من خیلی دکتر عوض کرد چون خوزستان هستیم دکتر خوب نداریم.....یه سری رفتیم شمال یه سری اصفها ...

سلام عزیزم  

انشالله  خدا  سلامتی بده 

منم درگیر مشکلات روده هستم  قبل عید شقاق  داشتم و عمل کردم الان احساس  سوزش از داخل روده دارم و نگرانم ، کلونوسکوپی  نرفتم ، شکمم هم با دارو کار میکنه 

به نظرتون خطرناکه ؟ میشه از علائم بیماری بیشتر بگین

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
سلام عزیزم انشالله خدا سلامتی بده منم درگیر مشکلات روده هستم قبل عید شقاق داشتم و عمل کردم الان ...

کلون برو حتما بررسی بشی همسر من دیر جنبید کل روده درگیر زخم شد همسر من درد داره دسشویی بگیرتش میمیره زنده میشه باید سریع بره

کلون برو حتما بررسی بشی همسر من دیر جنبید کل روده درگیر زخم شد همسر من درد داره دسشویی بگیرتش میمیره ...

دفع رو با سوزش از داخل دارم 

قبل فکر میکردم برای شقاق هست 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
والله همسر من خیلی دکتر عوض کرد چون خوزستان هستیم دکتر خوب نداریم.....یه سری رفتیم شمال یه سری اصفها ...

انشالله که عزیزم زودی زود بهتر بشن 

خیلی بیماری پر استرس و سختیه 

خدا کمکون کنه 🤲🏻😔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

قبلش شقاق داشتم و فکر میکردم به خاطر اونه دکتر هم کلونوسکوپی ننوشت اما الان شقاق خوب شده ولی سوزش ...

شاید زخمت هنوز جوش نخورده یه مدت صبر کن ببین چی میشه اگه ادامه دار شد حتما برو پشت گوش ننداز انشالله که هیچی نباشه