2777
2789
عنوان

نمونه برداری کولونوسکوپی چطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 47 پست
علائم دیگه ای هم داشتن؟

نه همینا

و مادرم بواسیر هم داشت قبلا ک شدت گرفته بود این اواخر

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم اینو امجام داده و زخم روده داشت ی دستگاه لوله ماننده که سرش ی دوربینه و از مقعد داخل میکنن ...

شوهر منم کولیته همسر شما تحت درمانه؟

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

شوهر منم کولیته همسر شما تحت درمانه؟

اره 

کولیتشون در چه حده من همه اینایی که اون بنده خدا مادرش اونطوری بود داره ولی نگفتن دور باشه سرطانه 

دق میکنم دیگه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

اره کولیتشون در چه حده من همه اینایی که اون بنده خدا مادرش اونطوری بود داره ولی نگفتن دور باشه سرطان ...

خب خداروشکر که سرطان نیس برای شما

ولی حتما پیش بهترین متخصصها برید

اصلا سهل انگاری نکنین مث مادرمم 😔

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

اره کولیتشون در چه حده من همه اینایی که اون بنده خدا مادرش اونطوری بود داره ولی نگفتن دور باشه سرطان ...

همسر من افتضاحه کل روده درگیر زخمه

خب خداروشکر که سرطان نیس برای شماولی حتما پیش بهترین متخصصها بریداصلا سهل انگاری نکنین مث مادرمم 😔

راستش دلم ی جوری شد وقتی دیدم همه علائم مادرتون مث همسر منه 

دقیقا همسر منم سوزش و بواسیر و نمیدونم دفع مخاط و شکم درد و سر درد و بدن درد و ..همه اینارو داره 

اما جای دکتر خوبی میره 

نکنه تشخیص نداده باشه😔😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

همسر من افتضاحه کل روده درگیر زخمه

شمام همسرتون این علائم مادر ایشون دارن؟ 

خیلی فکرم مشغول شده 

شوهر من هر موقع استرس داره خون دفع میکنه و یبوسته 

الهی خدا به حق امام حسین و امیرالمومنین شوهرامونو شفا عنایتشون کنن و معجزه وار خوب بشن و همچنین مادر اون بنده خدا😭🤲🏻

خسته شدم از این حجم از استرس قلبم کشش نداره دیگه😭😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

راستش دلم ی جوری شد وقتی دیدم همه علائم مادرتون مث همسر منه دقیقا همسر منم سوزش و بواسیر و نمیدونم د ...

نگران نباش ان شاءالله طوری نیس

مطمینا تشخیص دکترش درست بوده

شمام همسرتون این علائم مادر ایشون دارن؟ خیلی فکرم مشغول شده شوهر من هر موقع استرس داره خون دفع میکنه ...

همسر من ۷ساله درگیره داغووونه