2777
2789
عنوان

اگر برنامه نویس هستی لطفا بیا

165 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من میخوام از راه برنامه نویسی درآمد داشته باشم.

یه ماه پیش من همینطوری و بدون مقدمه فقط برای سرگرمی شروع به یادگیری پایتون کردم.تا نیمه راه رفتم و همه چیز اوکی بود ولی کم کم درک مطالب سخت شد برام چون بدون استاد یاد می گرفتم.

الان ازتون یه مسیر مشخص میخوام.

مهم نیست چه باشه.من تمام تلاشم رو می کنم.فقط میخوام تا آخر تابستون توانایی قبول و انجام پروژه داشته باشم و به درآمد برسم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه علاقه داری بهترین راهو انتخاب کردیمنتهی عجله نکن...پروژه گرفتن به این راحتیام نیست...شما راهتو ا ...

آخه پایتون تنها نمیشه

باید در کنارش مهارت های دیگه هم بلد بود برای کسب درآمد

نمیشه اولا باید ببینی علاقت کدوم فرانت یا بک اند ظاهر سایت یا سمت سرور

آخه وقتی نمیشناسم زبان ها رو نمیتونم علاقه ام رو پیدا کنم.

برام سختی راه مهم نیست.برام مهمه که تهش درآمد باشه.

ولی کلا به این حوزه علاقه دارم

آخه وقتی نمیشناسم زبان ها رو نمیتونم علاقه ام رو پیدا کنم.برام سختی راه مهم نیست.برام مهمه که تهش در ...

اگه اول به درآمد بخای نگا کنی هیچوقت نمیتونی موفق بشی چون هر روز میخای بگی وای این حوزه بیشترین درآمد و داره هی نظرت میخاد عوض شه اول باید علاقت رو پیدا کنی بعد دنبالش کنی به صورت تخصصی و حرفه ای قطعا موفق میشی و به درآمد میرسی

اگه اول به درآمد بخای نگا کنی هیچوقت نمیتونی موفق بشی چون هر روز میخای بگی وای این حوزه بیشترین درآم ...

حرفتون درسته واقعا 

ولی به عنوان دانشجو دوست داشتم درآمد خودم رو داشته باشم :)

و دوست داشتم سریع تر به اون درآمد برسم

حرفتون درسته واقعا ولی به عنوان دانشجو دوست داشتم درآمد خودم رو داشته باشم :)و دوست داشتم سریع تر به ...

منم دانشجو ام رشتمم نرم افزار میتونی با طراحی گرافیک و اینا زودتر به درآمد برسی درست کردن پاور پوینت اینا خیلی کارا هست با کامپیوتر که آدم و به درآمد میرسونه