2777
2789
عنوان

مطبخ باشه یا نباشه

184 بازدید | 24 پست

اگه مطبخ بزارم اشپزخانه میشه 12 متر و مطبخ حدودا 3 متر هست

دودل چی کار کنم

میترسم پشیمون بشم اشپزخانه کوچیک بشه با مطبخ

عزیزانی که تجربه دارین ممنون میشم کمک کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مطبح جدا و آشپزخونه ی جدا برای فضاهای بزرگ هست. جدا نکن و کلا یه آشپزخانه 15 متری داشته باش. 15 متر آشپزخونه هم تازه بزرگ نیست. بگذار اقلا بفهمی داری چی کار می کنی؟ زندگیای امروز اونقدر مهمونی نداره که براش زندگی روزمره ات رو سخت کنی. 

وای مطبخ عالیهههه خونه دوست بابام کناره آشپزخونشون یه مطبخ خیلی کوچیک داشتن در حد یه اجاق گاز و سینک ظرفشویی و سماور با چند تا کابینت. یه پنجره هم رو به کوچه داشت. فضاش کوچیک بود ولی ارزش داشت

واقعا خیلی کاربردی بود میخوایم برای خونه خودمون مطبخ بزنیم

🤍.

مطبخ زمانی خوبه که تهویه نور وفضای مناسب داشته باشه

وتو آشپزخونه دیگه سینک واجاق گاز نذاری به جاش. یه سینک کوچولو روی جزیره برای شستن میوه اونم صرفا برا جلو مهمون کلاس داره ویه اجاق گاز تک شعله تو کار برای یه کتری باز جلوی مهمون در نظر بگیری وگرنه اگر دوباره تو آشپز خونه سینک واتاق بذاری بی استفادس

من یه مطبخ کوچیک دارم و میتونم بگم اصلا از آشپزخونه اصلیم استفاده نمیکنم. همیشه تمیز و مرتبه

مگر مهمون داشته باشم و یکی دو تا از غذاها رو که تو مطبخ آماده کردم برا جا افتادن، بذارم رو گاز آشپزخونه