2777
2789

اگ داشتید یا راجبش میدونید توروخدا راهنمایی کنید

زایمان اولم، خیلی میترسم، سزارین ۵۰ میلیون هزینه داره، طبیعی هم وحشتناک میترسم از دردش.. فقط دارم به طبیعی با اپیدورال فکر میکنم

خوبه بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن یه مرحله یی هست که مرگو جلو چشمت می بینیخیلی میترسم

من هم موقع بارداری خیلی میترسیدم دوس داشتم عمل کنم ولی وعضعیت مالیمون خوب نبود کسی رو هم نداشتم ک بعد عمل مراقبم باشه دل و زدم ب دریا بچمم بیست روز زودتر ب دنیا اومد ریز بود کم‌وزن ولی اونقدرا ک فکر میکردمبد نبود الان میگم اگه ی بچه دیگه‌اوردم هم نمیترسم ترجیح میدم زایمان کنم

وای واقعا؟ خوب بود؟ توروخدا تجربتو کامل میگی

اره عزیزم ، من اولین زایمانم بود تو ۲۲ سالگیم ، الان دخترم یکسالشه

ببین اول از اینکه تا دهانه رحمت روی ۶  یا ۷ سانت باز نشه اپیدورال نمیزنن مال من که اینطور بود، شاید جا های دیگ زودتر بزنن و بهتر باشه، و از کمرت میزنن آنی بی حس میشی و میخوابی روی تخت زایمان، ببین این اپیدورال در نهایت برای من مثل چند دقیقه استراحت کردن  بود تا جون دوباره بگیرم برای زور زدن اما واقعا دردتو تا صفر میرونه هیچی نمیفهمی ، فقط شانس بدی که من اوردم این بود که به اپیدورال حساسیت نشون داد بدنم و خارش بدی گرفتم😂😂😂خارشی که تو عمرم تجربه اش نکرده بود تمام صورتو بدنم انگار کلی مورچه ریخته بودن روم ، بعد  تو این مرحله که دردامو نمیفهمیدم گفتش دهانه رحمت ۱۰ سانت شده و الان اثر دارو میره تمام زورتو بزن ، دردم شروع شد و زور زدم اخرش دیگ کم اوردم و ماما همراهم شکموو فشار داد تا بچه اومد بیرون

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

اره عزیزم ، من اولین زایمانم بود تو ۲۲ سالگیم ، الان دخترم یکسالشهببین اول از اینکه تا دهانه رحمت رو ...

من تو تامین اجتناعی زایمان کردم گلم

اره عزیزم ، من اولین زایمانم بود تو ۲۲ سالگیم ، الان دخترم یکسالشهببین اول از اینکه تا دهانه رحمت رو ...

اینجا من پرسیدم گفتن ۴ سانت تزریق میکنن

یعنی واقعا تا ۱۰ سانت هیچی نفهمیدی؟

بعد که اثر بیحسی رفت و باید زور میزدی، دردش در چه حد بود؟ وحشتناک بود؟

من هم موقع بارداری خیلی میترسیدم دوس داشتم عمل کنم ولی وعضعیت مالیمون خوب نبود کسی رو هم نداشتم ک بع ...

بد با بدن فرق داره اصلا نباید کسی خودشو مقایسه کنه 

بد با بدن فرق داره اصلا نباید کسی خودشو مقایسه کنه

ب نظر خودم ک طبیعی بهتره فقط بدیش اینه ادم گشاد میشه ک بعدا میشه با عمل درستش کرد ولی سزارین عوارض بیشتری داره مخصوصا خانم‌هایی ک تنبلی تخمدان دارن

ب نظر خودم ک طبیعی بهتره فقط بدیش اینه ادم گشاد میشه ک بعدا میشه با عمل درستش کرد ولی سزارین عوارض ب ...

برای گشادی مگه همون لحظه زایمان عمل نمیکنن و تنگ تر بخیه بزنن؟

اینجا من پرسیدم گفتن ۴ سانت تزریق میکننیعنی واقعا تا ۱۰ سانت هیچی نفهمیدی؟بعد که اثر بیحسی رفت و بای ...

خب خیلی خوبه   فقط عزیزم اگه تا ۴ سانت باشه شاید اثرش بره تا ۱۰ سانت شدن، بستگی میزان دوزی که میزنن داره برا من زیاد نبود،شاید برا شما تا اخرش هیچی نفهمی و برای مرحله زور بی حسیت بره   نه عزیزم من دردای زیادی  کشیدم یعنی میتونم بگم اصل دردا رو کشیدم خودمو خفه کردم تا اومدن بزنن، ببین اونا تا جایی که بتونن سعی میکنن روال طبیعی باشه و از بی حسی استفاده نکنن مگه اینکه واقعا طاقتت طاق بشه من افتاده بودم به جون ماما همراهم زدم تو سرم گفتم مگه نمیگم اپیدورال بزنید دیگ دید نه نمیتونم اوردن زدن، و اینکا گلم بستگی به لگن داره درد هرکی با اون یکی فرق داره و به لگن ، تمام کسایی که قبل من و بعد اومده بودن زودتر از من زایمان کردن 😂😂😂 من لگنم بد بود ، و واقعا ورزش توی دوران بارداری زیر نذر متخصص خیلی تاثیر داره که من نکردم