2777
2789
عنوان

اینجا کسی زایمان طبیعی با اپیدورال داشته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست

من ادم سراغ دارم رفته خوابیده چند تا زور زده بچه اومده ، ادم سراغ دارم اصلا نه درداش شروع میشده نه دهانه رحمش باز میشده حتی با امپول زور ، تو خود تامین اجتماعی برده بودنش سز ،یا اگر سر بچه نیاد پایینم سز میکنن رایگان

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

ب نظر خودم ک طبیعی بهتره فقط بدیش اینه ادم گشاد میشه ک بعدا میشه با عمل درستش کرد ولی سزارین عوارض ب ...

اره یکم واژن از دخل گشاد میشه ولی خب بدریخت نمیشه تو اسن سایت یه سریا میگفتن وااای از شکلو قیافه می افته او این حرفا اما نه واقعا به مرور هم بهتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی خوبه فقط عزیزم اگه تا ۴ سانت باشه شاید اثرش بره تا ۱۰ سانت شدن، بستگی میزان دوزی که میزنن ...

مرسی عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی دستت دردنکنه

حالا من دارم ورزشای بارداریو میرم ایشالا ک هرچی خیره پیش بیاد بازم مرسی ازت

دقیقا بخاطر همین نمیتونم تصمیم بگیرمهیچکس نمیتونه پیش بینی کنه من قراره چه چیزیو تجربه کنم..😢

عزیزم تنها راهش اینه فکرشو نکنی ،انشاءالله به حق امام زمان زایمان خوبی رو تجربه میکنی ،زایمانه اولته ؟

مرسی عزیزم خیلی خوب راهنمایی کردی دستت دردنکنهحالا من دارم ورزشای بارداریو میرم ایشالا ک هرچی خیره پ ...

فدات شم خواهش میکنم دورت بگردم انشاءالله خدا نینی نازتو تو بغلت میده و کیفشو میبری، راستی ،اینم بگم دلت قرص و محکم بهش ولی همین که دنیا بیاد اخ اخ نگم برات تو بگو یه ذره درد ،،،، دیگ خبری از درد نیست هیچی به هیچی

فقط به همین امید ادم میتونه سختیارو تحمل کنه🥹

اره بخدا توکلت بخدا باشه این همه ادم زایمان میکنن اصلا فکرشو نکن 😘😘

به نظرم دردش متناسبه با اون موقع و همون روز تموم میشه با اومدن بچه هیچ دردی نیست دیگه

اپیدورال هم من شنیدم برا بعضیا بی حس نمیشن باهاش و باید به پنج سانت برسی تا بزنن. مثل سزارینه که تو نخاع آمپول میزنن و تو همین سایت خوندم که جای آمپولش تا مدت ها درد می کنه و کمر درد میشن بعدش

من با هزینه سزارین مشکلی ندارم ولی از عوارض بعدش میترسم ان شاءالله که خدا کمک کنه بتونم از همین اول ورزش کنم طبیعی زایمان کنم

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

من پارسال طبیعی زایمان کردم اصلا وحشتناک نیست. اصلا ها به خدا راست میگم. فقط موقع برش واژن درد داره که اونم میتونی بگی بیحسی زیاد میخوام. وگرنه اصلا هیچی نفهمیدم من در حالی که هجده سالگی زایمان کردم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

اینجا من پرسیدم گفتن ۴ سانت تزریق میکننیعنی واقعا تا ۱۰ سانت هیچی نفهمیدی؟بعد که اثر بیحسی رفت و بای ...

من هم درد زایمان رو تو خونه کشیدم پنج ساعد بعد که رفتم بیمارستان گفتن هشت سانت باز شدی. تا برم اتاق زایمان کامل باز شد دهانه رحم و زایمان راحت داشتم. فقط من زیاد پیاده روی میکردم

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...