2777
2789

چهارتا تخم مرغ رو با سه چهارم شکر و ویه قاشق چایخوری وانیل قشنگ هم بزن پف کنه اون بو رو نمیده

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیک هویج با خوردکن😁

موادلازم:

ارد دو لیوان

شکر یک و۱/۴لیوان

تخم مرغ ۳عدد

روغن۲/۳لیوان

هویج خام ۳تا متوسط

وانیل ۱/۲ق چ خوری

بکینگ پودر ۲ ق چ خوری

دارچین ۱ ق مرباخوری

طرز تهیه

تخم مرغ شکر وانیل روغن و هویج رو توی خوردکن بریزید و وقتی یک دست شد ارد بکینگ پودر و دارچین رو روی مواد الک کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یک دست بشه

قالب رو با روغن جداکننده(مخلوط مساوی ارد وکره) چرب کنید و مایع کیک رو داخل قالب بریزید

بعد از پخت یک ربع صبر کنید و بعد به راحتی کیک رو از قالب جدا کنید

من اینو درست کردم عالیه 

کیک هویج با خوردکن😁موادلازم:ارد دو لیوانشکر یک و۱/۴لیوانتخم مرغ ۳عددروغن۲/۳لیوانهویج خام ۳تا متوسطو ...

هویجو نباید پخت؟

بعد تخم مرغ با خرد کن خالی میزنی؟

تخم مرغو جدا با همزن نمیزنی کف کنه؟

بنفشه🍃

۴ تا تخم مرغ رو با ۱۸۰ گرم شکر و نصف قاشق چایی خوری وانیل ۷ دقیقه با همزن برقی هم بزن ک کرم و کش دار بشه

بعد نصف پیمونه اب هویج نصف پیمونه روغن اضافه کن ی ذره هم بزن ک مخلوط بشن

بعد ی پیمانه پوره هویج اضافه کن و گردوهایی ک قبلا بو دادی و متوسط خوردشون کردی اضافه کن

ی قاشق چایی خوری بیکینگ پودر اضافه کن

اردی ک قبلا ۳ بار الک کردی رو با الک اضافه کن یعنی کم کم با دور کند همزن شروع کن ب همزدن از ی جهت

اردو تا جایی اضافه کن ک ی مایع غلیظ بدست بیاد نذار این مایع زیادی سفت بشه در حد سس مایونز ک شد خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

سلام

بفرما دستوری که خودم بارها استفاده کردم را می‌گذارم

قالب کیک ۲۲در ۱۴

معمولا برای ۶ تا ه۸ نفر کافیه

مواد لازم

تخم مرغ دو عدد_

هویج رنده ریز شده یک لیوان ( تقریبا دو تا هویج متوسط میشه اگه اب انداخت ابش رو استفاده نکنید)

ارد یک لیوان

_ بکینگ پودر یک ق م _

دارچین یک ق م_

وانیل نصف ق چ_

روغن مایع نصف لیوان( کمتر هم میتونید)

مغز گردوی ریز شده 4ق غ

شکر نصف لیوان

ابتدا ارد و بکینگ و دارچین رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید.

فر را یک ربع قبل گرم کنیدتخم مرغ ها و وانیل را یک دقیقه هم بزنید و بعد شکر را اضافه کرده و دو دقیقه با دور متوسط ( رو ب تند) هم بزنید تا حجم مواد دو سه برابر شود .بعد روغن را ریخته و ده  ثانیه با دور متوسط هم بزنید  بعد هویج رنده شده راضافه کنید و با قاشق یا لیسک دورانی و ارام شش ثانیه هم بزنید . بعد ارد را طی سه مرحله  پخش کنید روی مواد و ارام و دورانی با لیسک هم بزنید هر بار هفت ثانیه بیشتر طول نکشه . هر چقد ارد زیاد هم بخوره بافت کیک رو خراب و خمیری میکنه. در اخر کمی مغز گردوی ریز خرد شده را ریخته و خیلی کم هم بزنید و تمام . قالب رو ک از قبل با یکم ارده یا روغن جدا کننده چرب کردیم. مواد رو در مرکز قالب ریخته ک با پشت قاشق سطحش رو صاف کنید یکم گردوی ریز خرد شده روش بریزید ( اما هم نزنید)  و در طبقه وسط فر شعله پایین دمای صد و هشتاد بزارید به مدت سی تا چهل دقیقه ( تا زمانی ک روی کیک طلایی شه) بعد از پخت اجازه دهید یکم از داغی در بیاد بعد کیک رو برگردونید روی پنجره فلزی تا حسابی خنک شود و بعد برش دهید