سلام
بفرما دستوری که خودم بارها استفاده کردم را میگذارم
قالب کیک ۲۲در ۱۴
معمولا برای ۶ تا ه۸ نفر کافیه
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد_
هویج رنده ریز شده یک لیوان ( تقریبا دو تا هویج متوسط میشه اگه اب انداخت ابش رو استفاده نکنید)
ارد یک لیوان
_ بکینگ پودر یک ق م _
دارچین یک ق م_
وانیل نصف ق چ_
روغن مایع نصف لیوان( کمتر هم میتونید)
مغز گردوی ریز شده 4ق غ
شکر نصف لیوان
ابتدا ارد و بکینگ و دارچین رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید.
فر را یک ربع قبل گرم کنیدتخم مرغ ها و وانیل را یک دقیقه هم بزنید و بعد شکر را اضافه کرده و دو دقیقه با دور متوسط ( رو ب تند) هم بزنید تا حجم مواد دو سه برابر شود .بعد روغن را ریخته و ده ثانیه با دور متوسط هم بزنید بعد هویج رنده شده راضافه کنید و با قاشق یا لیسک دورانی و ارام شش ثانیه هم بزنید . بعد ارد را طی سه مرحله پخش کنید روی مواد و ارام و دورانی با لیسک هم بزنید هر بار هفت ثانیه بیشتر طول نکشه . هر چقد ارد زیاد هم بخوره بافت کیک رو خراب و خمیری میکنه. در اخر کمی مغز گردوی ریز خرد شده را ریخته و خیلی کم هم بزنید و تمام . قالب رو ک از قبل با یکم ارده یا روغن جدا کننده چرب کردیم. مواد رو در مرکز قالب ریخته ک با پشت قاشق سطحش رو صاف کنید یکم گردوی ریز خرد شده روش بریزید ( اما هم نزنید) و در طبقه وسط فر شعله پایین دمای صد و هشتاد بزارید به مدت سی تا چهل دقیقه ( تا زمانی ک روی کیک طلایی شه) بعد از پخت اجازه دهید یکم از داغی در بیاد بعد کیک رو برگردونید روی پنجره فلزی تا حسابی خنک شود و بعد برش دهید