2777
2789
عنوان

حلالیت از مرده

117 بازدید | 9 پست

بچه ها چطور از کسی که مرده بخواییم حلالیت بگیریم خواهش میکنم هرکسی میدونه بگه بهم ممنونم

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

براش قران بخون و صدقه بده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حقش رد مظالم کن

براش نماز بخون

قرآن بخون

از جانبش صدقه بده

از جانبش کارای خوب کن

اگه میدونی اون بنده خدا حقی به گردنش هست از جانبش ازون شخص حلالیت بگیر

اون دنیا حالش خوب بشه حلالت میکنه مطمئن باش

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

من راه مذهبی و دینی رو نمیدونم ولی ب من بود اول ی خیرات براش انجام میدادم نماز یبار ب جاش میخوندم ته ...

ممنونم عزیزم 

در حقش رد مظالم کنبراش نماز بخونقرآن بخوناز جانبش صدقه بدهاز جانبش کارای خوب کناگه میدونی اون بنده خ ...

عزیزم خواهش میکنم بهم بگو رد مظالم چیه ؟ ممنونم

در حقش رد مظالم کنبراش نماز بخونقرآن بخوناز جانبش صدقه بدهاز جانبش کارای خوب کناگه میدونی اون بنده خ ...

به اموال و بدهي هايي گفته مي شود که انسان از روي ظلم و بي عدالتي از بندگان خدا گرفته و نپرداخته است.و مظلمه عبارت از نوع خاصي از مديون و مشغول الذمه بودن است و خصوصيت و ويژگي آن به اين صورت است كه: يا انسان مبلغ مشخصي به فرد معيني مديون است اما نمي‌داند كجاست و به او دسترسي ندارد، و يا اينكه مي‌داند كه مبلغ معيني مديون است اما به صورت مشخص، فرد مديون برايش معلوم نيست كه چه كسي است؟ در هر دو صورت فرق نمي‌كند كه علت مديوني، غصب و سرقت باشد، و يا اينكه سبب آن امري مشروع باشد مثلاً از شخصي قرض كند و بعد قرض دهنده را پيدا نكند و امكان دسترسي به او نباشد، و يا مي‌داند از كسي قرض كرده اما نمي‌داند كي بوده است؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

به اموال و بدهي هايي گفته مي شود که انسان از روي ظلم و بي عدالتي از بندگان خدا گرفته و نپرداخته است. ...

ممنون عزیزم خدا خیرتون بده