2777
2789
عنوان

خانومای که چندسال اقدام هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 87 پست
عزیزم چند ساله ک اقدامی البته ببخشی گلم

من۲

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عزیزم شما دیگه باید برین مرکز ناباروری برای ای وی اف هنوز کلی راه دارین ک برین

پول کجا بود آخه.

من داروهای ناباروری و کمک باروری اصلااا بهم نساخت داغونم کرد.

مم فقط ارامش میخوام

اصلا شوهرم بره زن بگیره فقط این همه فشار روانی از روم برداشته شه .من نازایی زو پذیرفتم و بیشتر حد توانمم خرج کردم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی دورت بگردم گلم دقیقا بخداااا منی ک هربار میرم تو جمعی میشینم میبینم اونی ک از من زودتر ازدواج ک ...

واقعا ...

من دیگه اشکی برام نمونده که بریزم .

از مردم فراری ام

از اجتماع فراری ام.

از حرفها خسته ام 

همه دارم بچه سوم میارن

چقدر مامانم غصه منو میخوره. اگه سرپا موندم فقط بخاطر اونه

چقدز دست به دعا و نذر داره،دلم براش میسوزه

احساس گناه میکنم

عزیزم شبها پنیر بخور موقع شام

چه عجیب!!نشنیده بودم.

چه کمکی میکنه عزیزم؟!

با گردو باید خورده بشه یا سبزی اینا؟؟

پول کجا بود آخه.من داروهای ناباروری و کمک باروری اصلااا بهم نساخت داغونم کرد.مم فقط ارامش میخواماصلا ...

می‌دونم عزیزم خیلی سخته دقیقا پول از کجا من گفتم شوهرم بره زن بگیره ولی تو ۲ساله عزیزم دوباره تلاش کن ناامید نشوو گلم

چه عجیب!!نشنیده بودم.چه کمکی میکنه عزیزم؟!با گردو باید خورده بشه یا سبزی اینا؟؟

تو کتاب طب سنتی خونده بودم مادرم بعد من باردار نمیشد کیست داشت 

کلا دیگه ناامید شده بود بهش گفتم ولی مث شما امید نداشت خودم براش میوردم بعد چندماه باردار شد 

همینجوری پنیر خالی با نون

چه عجیب!!نشنیده بودم.چه کمکی میکنه عزیزم؟!با گردو باید خورده بشه یا سبزی اینا؟؟

ببین تواینترنتم الان زدم اورد ولی من اینو چندسال پیش تو کتاب طب سنتی که تو کمد مامانم داشت خاک میخورد و قدیمی بود پیدا کردم و بعد ۱۶ سال جواب داد

می‌دونم عزیزم خیلی سخته دقیقا پول از کجا من گفتم شوهرم بره زن بگیره ولی تو ۲ساله عزیزم دوباره تلاش ک ...

منم گفتم شوهرم زن بگیره ،برن براش پیدا کنن.حتی پول زن گرفتن مجدد هم نداره تا من خلاص شم.

دیگه چه تلاشی کنم همه کار کردم هیچ امیدی نمونده.چه تلخ نوشتند سرنوشت ما را 

ببین تواینترنتم الان زدم اورد ولی من اینو چندسال پیش تو کتاب طب سنتی که تو کمد مامانم داشت خاک میخور ...

چه جالب امتحان میکنم ضرر نداره لبنیات پرچرب میخریم ی مدت

تو کتاب طب سنتی خونده بودم مادرم بعد من باردار نمیشد کیست داشت کلا دیگه ناامید شده بود بهش گفتم ولی ...

پنیر محلی یا پاستوریزه براش میاوردی؟

فرقی داره؟

منم گفتم شوهرم زن بگیره ،برن براش پیدا کنن.حتی پول زن گرفتن مجدد هم نداره تا من خلاص شم.دیگه چه تلاش ...

یعنی بنظرت شوهرت دلش میخواد زن بگیره دوباره یا فقط تو میخوای اون دوباره ازدواج مجدد کنه چون اکثرا مردا بی وفاین زودی میرن زن میگیرن