2777
2789
عنوان

خانومای که چندسال اقدام هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 87 پست
منم گفتم شوهرم زن بگیره ،برن براش پیدا کنن.حتی پول زن گرفتن مجدد هم نداره تا من خلاص شم.دیگه چه تلاش ...

خدا هیچ زنی رو شرمنده خودش نکنه بخدا منم بعضی وقتااا میگم ن پولی داریم مث بقیه بریم ای یو اف کنیم ن شانسی داریم طبیعی باردار بشیم واقعا سخته میشه بقرآن منم دیگ نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم از دکتر رفتن قرصاای هورمونی و هزارتا زهرماری دیگ

عزیزم شما دستور زاج و عسل و روغن زیتون رو انجام دادی؟

نه زاج دیگه چیه!!

نکنه این ترکیب باید تزریق واژینال بشه؟

عسل و روغن زیتون زدم و عفونت ادراری گرفتم وحشتناک

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بنظرت شوهرت دلش میخواد زن بگیره دوباره یا فقط تو میخوای اون دوباره ازدواج مجدد کنه چون اکثرا مر ...

در ظاهر میگه نمیخوام ولی میدونم عشق بچه است و در ضمن بشددت بی وفاست.

بالاخره حالا نه چند وقت دیگه خونواده اش و اطرافیان ی چیزی میگن و ...

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

نه زاج دیگه چیه!!نکنه این ترکیب باید تزریق واژینال بشه؟عسل و روغن زیتون زدم و عفونت ادراری گرفتم وحش ...

تو تشت سرکه نشستم عفونت ادراری هم ب عفونت وازن اضافه شد.

پوستم کنده شد تا عفونت ادراری ام خوب کنم.

ی بار یکی گفت رو ی دستمال نخی زرده تخم مرغ محلی بزن یه رب بیست دقیقه بذار مثل نوار بهداشتی بهت باشه بعذ اونم عفونتی گرفتم عجیب و زیاد.

عسل هم اذیتم کرد .

ففط روغن زیتون مشکلی نداره برام مدتها استفاده کردم و بی اثر. یود.

از این قرصهای گیاهی واژینال طب سنتی هم استفاده کردم ولی ...

پنیر پاستوریزه نه ننوشته بود که چه پنیری اما پنیر محلی بهتره طبیعتا

ممنونم گلم

نه زاج دیگه چیه!!نکنه این ترکیب باید تزریق واژینال بشه؟عسل و روغن زیتون زدم و عفونت ادراری گرفتم وحش ...

وای چه بد اره زاج و روغن زیتون و عسل وارد واژن میشه شب تا صبح میمونه تا یک هفته موقع خواب انجام میشه .بعد یک هفته تا زمانیکه پریود میشه ادم فقط عسل و روغن زیتون وارد میشه زاج فقط یک هفته 

عفونت ادراری مطمئنی از اونا بوده؟شاید روغن زیتونت اصل نبوده

تو تشت سرکه نشستم عفونت ادراری هم ب عفونت وازن اضافه شد.پوستم کنده شد تا عفونت ادراری ام خوب کنم.ی ب ...

وای چرا اخه 

منم میخوام انجام بدم🥲 نکنه عفونت بگیرم 

شما با دستور پزشک طب سنتی انجام دادی؟

اینی که من میخوام انجام بدم با دستور استاد طب سنتی هست 

تاکید کرد روغن زیتون اصل باشه و با اپلیکاتور وارد بشه زاج هم تا یک هفته با عسل و روغن زیتون قاطی بشه بعد یک هفته فقط عسل و روغن زیتون وارد بشه.خیلیا نتیجه گرفته بودن برا بارداری و کلا مشکلات رحم و تخمدان

وای چرا اخه منم میخوام انجام بدم🥲 نکنه عفونت بگیرم شما با دستور پزشک طب سنتی انجام دادی؟اینی که من ...

من پیش کارشناس طب سنتی ماهر رفتم.مجوز هم دارن.

روغن زیتون خودش بهم داد.

عسل رو خودم استفاده کردم از عسل بیرونیا بود

سرکه هم سرکه بیرونیا بعنوان آبزن استفاده کردم

و تخم مرغ محلی 

کلا نابودم 

من پیش کارشناس طب سنتی ماهر رفتم.مجوز هم دارن.روغن زیتون خودش بهم داد.عسل رو خودم استفاده کردم از عس ...

لکه بینی هم گاهی قهوه ای گاهی صورتی یه لحظه فکر میکنم پری میخواد بیات ولی نمیاد همچنان لکه بینی در حد دستمال یا یخورده پد کثیف میشه همین 

در ظاهر میگه نمیخوام ولی میدونم عشق بچه است و در ضمن بشددت بی وفاست.بالاخره حالا نه چند وقت دیگه خون ...

سلام خوبی عزیزم میگم من الان۱۴ روزه لکه بینی دارم چیکار کنم فعلا جاییم نمیتونم برم دکتر 

سلام خوبی عزیزم میگم من الان۱۴ روزه لکه بینی دارم چیکار کنم فعلا جاییم نمیتونم برم دکتر

سلام منم ی بار لکه بینی افتاذم رفتم سونو و دکتره الکی کلی منو ترسوند بعدشم گفت چیزی نیست و برام قرص آگنوگل نوشت 

شما فعلا باید صبر کنی تا بتونی بری دکتر و دلیلش معلوم بشه ولی بیخودی نگزان نشو چیزی نیس

آره دقیقاا چیزی نبود برام قرص متفورمین نوشت باز خسته شدم دیگ

تو هم مثل منی

من دیگ دکتر زنان نمیرم 

از اونورم دیگه پیر شدم