داشتم میخوندم تعطیل شد که تحصیل کردن شعور میاره باید مراعات بزرگارارو کرد، خواستم بگم تحصیل نمیدونم شعور میاره یا نه نمیخوام به معلما توهین کنم ولی من یه معلم زبان داشتم میگفت کسایی که میان تو رشته انسانی دنبال شوهرن و ترشیدن ، یا مثلا درمورد کفش پوشیدن ما نظر میداد و کلی چیزای دیگه الان میخواد معلم زبان خواهرمم بشه اون معلممون در این حد بیشعور بود بقیه معلمامون خیلی خوب بودن ولی این نه یجوری بود باخودش حرف میزد یا میخندید و اینکه میگین مراعات بزرگارارو بکنید باید مراعات کسایی رو بکنیم واقعا بزرگی بلدن نه اینکه فقط چون سنشون بالاست باید احترام نگهداری احترام یه چیز متقابله نظر شما چیه
دقیقا احسنت. منم دوره دبیرستان دوتا معلم داشتیم. روانی و جانی بالفطره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
واقعا تحصیلات شعور نمیاره اون تایپک هم سر این تعطیل شد
اوهومم.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!