2777
2789
عنوان

خیلی ب شوهرم وابستم چیکارکنم

779 بازدید | 69 پست

خانوما ما۱۵سال تفاوت سنی داریم سه ساله ازدواج کردیم زندگیم خداروشکرخوبه ولی ی مشکلی دارم اینه ک شدیدا ب شوهرم وابستم همش حس میکنم قراره ی اتفاق بدی براش بیوفته یااینکه من بمیرم همش نگاش میکنم خیلی غرمیزنم هی میگم چرا بهم توجه نمیکنی فلان خیلیی غرمیزنم اونم چیزی نمیگه فقط سکوت میکنه یا شوخی میکنه از دلم دربیاره ولی باز یادش میره من دلم میخواد هی بغلم کنه ولی نه چیکارکنمم🥺

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ این منم😂😂😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
کارش تو خونه است باهم کارمیکنیج میرم کمکش ولی حس میکنم ی جورایی براش تکراری شدم😔🥺

منم همینطور😐حس میکنم اگه برگردیم عقب منو نمیگیره

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...
کارش تو خونه است باهم کارمیکنیج میرم کمکش ولی حس میکنم ی جورایی براش تکراری شدم😔🥺

من هیچوقت اینفکرو نکردم ک براش تکراری شدم هیچوقتتتت چون اینحسو بهم تاحالا منتقل نکرده با رفتارش

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

وااای باورم نمیشه یکی مثل خودم پیدا کردم .منم همش نگرانشم . میره تا سر کوچه قلبم وایمیسته . 

البته من دلیلشو میدونم من خیلی بی کس و تنهام . خونوادمم تکیه گاه نیستن . تنها امیدم بهشه.  برای همین همیشه نگرانشم . 😢