2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

108 بازدید | 7 پست

سلام من الان 2 ساله دارم حسادت ها و دخالت و نیش زبون مادرشوهر و خواهر شوهرم تحمل میکنم بخاطرش خیلی تحت فشارم خیلی حمله عصبی بهم دست میده هم خودم دارم از بین میرم هم رابطم و زندگیم داره نابود میشه 

هرچی هم بهشون گفتیم رفتارتون درست کنید یا ناراحت شدیم قهر میکنن و محلت نمیزارن یا دو سه بار آدم میشن بعد دوباره شروع میکنن .من از دست این رفتارهاشون خیلی خودخوری و بحث با شوهرم دارم به این نتیجه رسیدم باید باهاشون قطع رابطه کنم وگرنه اینطوری ادامه پیدا کنه من تبدیل میشم به یه زن عصبی و روانی و زندگیم از هم می‌پاشه 

تو رو خدا کمکم کنید بگید باید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 23 ساله دارم این رفتارا رو تحمل میکنم یکی دوسال اول خیلی سخت بود که بتونم با کنایه هاشون کنار بیام. حتی تصمیم گرفتم رفت و آمد نکنم و توی دورهمی ها نباشم اما بعد دیدم کناره گیری بدترین راهه، چون باعث میشدم اونا به خواسته شون برسن و منو از خودشون دور کنن. حالا همه جا میرم یعنی هرجا که دعوت باشیم از اونا زودتر میرم و این باعث شده که حرصشون دربیاد. همش بهم میگن چقدر پوستت کلفته که هر چی میگن انگار نه انگار، ولی خودم احساس رضایت میکنم که  با خونسردیم، تا این حد لجشون در میاد. البته ناگفته نمونه که کنایه ها و متلکهاشون هیچوقت تمومی نداره. اینو هم بگم سعی میکنم همیشه توی همه مباحثشون، بیشترین شرکت رو داشته باشم و خودمو دست کم نمیگیرم.... گاهی خودمم فکر میکنم پوستم کلفته ولی واقعا توی آرامشم تاثیر داشته 

چطوری باهاش کنار اومدی؟

کنار که نیومدم اما خب مگه چاره دیگه ای هست؟

ببین مال من فقط یکی از خواهرشوهرام عوضیه و بقیه خوبن

البته همون یکی اندازع ده نفر حرص میده

یکیم مادرشوهرمه که همین عوضی یادش میده 

مثلا اکثر مهمونیا نمیذاره منو بگن

فقط مهمونیایی که مردا هم هستن چون پددشوهرمم درجریانه به ما میگن

مادرشوهرم خودش خوبه ولی دخترش بینمون فتنه میریزه

با حسادتاشونم کار ندارم انقدر حسودی کنن تا بترکن.من کار خودمو میکنم و برامم مهم نیست اونا میسوزن یانه