2777
2789
عنوان

چرا بچم راحتم نمیکنه

983 بازدید | 30 پست

معلولیت داره شده روزی ۳بار تشنج کرده هیدروسفاله تاالان ۲بار عمل شده دکترا گفتن کلا امیدی نیس ک حتی ۲۰درصد شبیه بچه های معمولی بشه تاابد نه توانایی حرکت خواهد داشت نه حرف زدن نه حتی کنترل ادرار و مدفوع از صبح تا شب فقط جیغ میزنه اینقد ک خون بالا میاره و بیهوش میشه چون درد می‌کشه عین یه تیکه گوشته خودمم ام اس دارم و دست تنهام مامانم ک کلا قطع کرده بامن بابای بچه هم ک ازدواج کرده ب خدا دیگ کم آوردم نمی‌کشم چرا خدا من یااونو راحت نمیکنه ؟؟؟تاکی باید جفتمون درد بکشیم آخه چرا من؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات‌عزیزم  خدا ب دل شکستت ‌ی نظری بکنه  می دونم‌خسته ای    هیچ دست کمکی نداری چرا باباش رفته ازدواج کرده

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

یا امام زمان......🤦🏼‍♀️

ای کاش توی سونوگرافی مشخص میشد یا غربالگری ......

پولی چیزی نداری شخصی بیاد کمکت؟

دکترا چی میگن الان

وقتی میگی دیگ خیلی داره اذیت میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عزیزدلم مطمئن باشین شما نظر کرده ی خدا هستین. میگن هرکس توی دنیا بیشتر مصیبت میبینه، در نظر خدا ارزشمندتره چون توی اون دنیا خدا براش جبران میکنه. شما. الان یک مادر بهشتی هستین که به معنای واقعی بهشت زیر پای شماست ومامان مهربون قوی باش و بخاطر خدا صبوری کن. تو که همه جوره پای همه چی موندی، طاقت بیار عزیزم. فدای بدن خسته ت برم 💔

نه پولی دارم نه جونی مونده برام

خیلی سخته خیلی........

خدا کمکت کنه عزیز دلم

ای کاش کاری از دستم برمیومد 💔🙏🏻

توی سونو و غربالگری مشخص نبود درسته؟؟؟؟

خودتون هم بیمار هستید

کم اوردید

همسر هم نیست

بگردید دنبال یه مرکز شاید قبولش کنن

گرچه شاید بعدش دل خودتون نیاد...

امکانش هست

چون در لحظه ادم سختی میکشه و سختشه

حتی ارزو مرگشو میکنه

در باطن ۲ روز ازت بگیرن بی تابی میکنی بعدش....

ای کاش یه از خدا باخبری بیاد کمکت کنه

برو خیریه ایی جایی

بگو وضعیتم اینه پول نمیخام

فقط یکی با خدا باشه بیاد سر بزنه به ما زندگیمو یکم جمع کنه

خیلی سخته خیلی........خدا کمکت کنه عزیز دلمای کاش کاری از دستم برمیومد 💔🙏🏻توی سونو و غربالگری مشخ ...

نه سونو و غربالگری اوکی بود بعد ۴ماه اینطور شد توروخدا برام دعا کن هروقت باخدا حرف میزنی یاد منم بیفت

نه سونو و غربالگری اوکی بود بعد ۴ماه اینطور شد توروخدا برام دعا کن هروقت باخدا حرف میزنی یاد منم بیف ...

چشم عزیزم 

ای کاش میتونستم کاری خودم انجام بدم 🙏🏻