2777
2789

سونو ان تی توی هفته 12 گفت بچه احتمالا دختره و بعد به دستور پزشک ازمایش سلفری دادم و بچه کروموزوم y, داره و قطعی پسر هست💙

حالا مامانم همش با بغض انرژی منفی بهم میده

میگه باید خیلی مراقب باشی چون پسره به راه خلاف کشیده نشه، باید باهاش جدی باشی و ...

آخه این چه حرفیه😔😔

جفتشون سخته باید مواظب بود

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا...نشستی برای این غصه میخوری؟

مثلا دختر میشد،نمیتونست به راه خلاف کشیده بشه؟

الان خلاف دختر و پسر نداره...کلا باید حواست باشه به بچه ...ربطی هم به جنسیت نداره...بعد اینکه تو اصول رو بهش یاد بده،دیگه تصمیمیش به خودش مربوطه که چطور زندگی کنه...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

ناراحتی نداره

دختر و پسر فرقی نداره در هر صورت باید مراقب بود که به راه های بد کشیده نشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اولین باره میشنوم یکی بچش پسره و اطرافیان نگرانن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

چ عجیب بچت پسره ناراحتت کردن؟؟؟

مگه نمیذاشتن رو سرشون حلوا حلوا میکردن 😵‍💫چرا مال تو دارک شد؟👀

وای حالا جدا از شوخی دخترو پسر حفتش تربیت درست میخواد...من متنفررررم از مادر پدرایی ک فکر میکنن چون بچشون پسره باید ولش کنن ب حال خودش  هرغلطی خواست کنه ...چرا؟؟؟ چون پسره...(اینجور خانواده ها کمم نیستن خیلی ام زیادن)...بعد چییییی ...دختره بیچارم حبس کنن تو خونه .‌.ک چییییی...چون دختررررررره میره بیرون گولش میزنن .پس حبس بشه تو خونه ‌‌...انگار اون دختره عقل و شعور نداره 

در هرحال جفت این خانواده ها از نظر من چندشن ...پس تلاشتو کن ک جز هیچکدوم نباشی و برای تربیت درست بچه ات،هرکاری ک میتونی کنی ...

همیشه از آدم یه ایرادی میگیرن😔عیبی نداره میگذرم ولی دلم شکست که یه بچه ای که پاکه و هنوز دنیا نیومد ...

عزیزم هر کاری کنی دیگران یه حرفی میزنن

حالا اگر دخترم آوردی بودی میگفتن دختر زاست

درصورتی چه دختر چه پسر هدیه خدان و هردو شیرینن