🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی منظورم اینکه احساس میکنند شما از همسرتون بالاتر هستین
«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم
شاید همسرتون رو لایق شما نمی دونه یعنی منظورم اینکه احساس میکنند شما از همسرتون بالاتر هستین
ددقیقااا.. احتراممیزاره ولی بزور.. مادرم با پدرمم خوب نیست زیاد ولی همسرم با پدرم اوکی تره. کلا نظر مادرم اینه ب مرد نباید رو داد منم واقعا احترامشو دارم و حرف ترف همسرمه گاهی که بحثمون شده مادرم فهمیده میگه خودت مقصری خیلی اخلاق مسخره ای داره عین بچها. ولی بعد که میاد یجور دیگه نشون میده