2777
2789
عنوان

سلام استرس کشتم

248 بازدید | 25 پست

دوستان خواهری در حقم کنید همینطور بی دلیل یه چندهفته استرس دارم حالم بده دلم خیلی شور میزنه هیچی نمیتونم بخورم رفتم دکتر چاره ندارم سرترالین بهم داده روزی نصفی فعلا ۶ روز خوردم ولی هنو خوب نشوم بنظرتون خوب میشم خیلی حالم بده انگیزم ازدست دادم 

منم دائم الاسترسمنمیدونم چیکار کنمکسی تجربه ای داره بگه لطفا

دآرم میمیرم بخدا دست خودمم نیست همه میگن خودتو کنترل کن دیگه دارو مصرف کنم ببینم چ میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی مدت همینطوری بودم پرانول و

الپرارولام نیم میخورم بهترشدم بعدش خودمو

باباشگاه وکلاس ابنا سرگرم کردم خوب شدم

اگه نمیخای قرص بخوری گلاب بریز تو اب

لخور دمنوش اسطوخودوس م ارامبخش 

چرا نمیری پیش یه روانشناس تا درست راهنماییت کنه؟؟؟

یه مرکزی هست تو زمینه رفتاری هم فعالیت میکنه و مشاوره بزرگسال هم داره و روانشناسشون هم فرد خیلی با تجربه و پری هست بنظرم خیلی میتونه تو مشکلی که برات پیش اومده کمکت کنه.

مرکز پرورش ذهن فرزام در زمینه مشاوره های رفتاری بزرگسال هم فعالیت داره 

ضرری نداره یه امتحانی بکن شاید تونسته باشم تو حل مشکلت قدمی برداشته باشم.

اینم آدرس اینستاگرام مرکز :

parvaresh.zehne.farzam@

دآرم میمیرم بخدا دست خودمم نیست همه میگن خودتو کنترل کن دیگه دارو مصرف کنم ببینم چ میشه

دقیقا منم دست خودم نیست، وگرنه ادم کنترلش میکرد دیگه

من از بچگی اینجوریم

انشاالله بهتر میشی

روانپزشک دارو داده بهت؟

اره دکتر داد اگه خاستی بخوری طولانیمدت نخور من ی مدت مثل نقل ونباتمیخوردم خشکی چشم گرفتم

من دکتر کفت سرترالین فقط ولی الپرازولام میخورم درکنارش تااروم شم کارا روز مره انجام بدم چون حالم خ بده وقتی حالم بده میخورم 

منم دقیقا مثل تو بودم، مدیتیشن و ویسای حسین بورا نجاتم داد. بزنی گوگل هست ویساش

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"