2777
2789
عنوان

فردا واسه همتون پنج بارسوره کوثر می‌خوانم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست

سلام عزیزم من ۱۰۰تا صلوات میفرستم برای حاجت روایی شما هدیه میکنم به خانم ام البنین چون خیلی حاجت میده شمام برای سلامتی همسرم دعا کن اسمش مهدی 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من ۱۰۰تا صلوات میفرستم برای حاجت روایی شما هدیه میکنم به خانم ام البنین چون خیلی حاجت مید ...

سلام عزیزم به حق خانم فاطمه انشالله در صحت کامل  باشن همسرتون خیلی ممنون شماهم حتما منو بی نصیب از دعاهاتون نکنین برای بارداری ام دعا کنین خیلی خیلی ممنون 

فاطمه رشته خوبی قبول شم خدا ادم سالم و صالح و بااخلاق و عاشق نصیبم کنه و مهاجرت خوبی داشته باشم و داییم قبول شه

حاجتت روا

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

دعای التماس دعای شدید برای قائم آل محمد صلوات الله علیه و آله و خشنودی قلب شکسته ترین سیده النساء العالمین حضرت فاطمه زهرا سلام علیها و امام علی نفس رسول الله صلی الله علیه و آله 

سلام عزیزم به حق خانم فاطمه انشالله در صحت کامل باشن همسرتون خیلی ممنون شماهم حتما منو بی نصیب از د ...

سلام عزیزم  ممنون بابت دعاتون به نیت شما زیارت عاشورا میخونم هدیه میکنم به شهدای عزیزمون انشاالله که دامنت سبز بشه به زودی خودم دیشب خوندم وامروز مشکلم حل شد 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

ان شإالله همگی حاجت روا بشید به حق خانم حضرت زهرا سلام الله علیها..آقا صاحب الزمان عج آمین گوی دعاهاتون باشه برای حل مشکلات خانواده ام محتاج دعاتون هستم خدا خیرتون بده..سحرم

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
سلام عزیزم ممنون بابت دعاتون به نیت شما زیارت عاشورا میخونم هدیه میکنم به شهدای عزیزمون انشاالله که ...

عزیزم میشه یادی از منم کنی ی خونه مستأجری خوب واسه مادرم پیدا بشه صاحب خونه جوابش کرده پول مادرم کمه

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
عزیزم میشه یادی از منم کنی ی خونه مستأجری خوب واسه مادرم پیدا بشه صاحب خونه جوابش کرده پول مادرم کمه

چشم عزیزم به نیت خانه دار شدن مادر عزیزتون و حل مشکلشون ۵ مرتبه آیه۲۹ مومنون رو میخونم انشاالله که خیره