الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم من ۱۰۰تا صلوات میفرستم برای حاجت روایی شما هدیه میکنم به خانم ام البنین چون خیلی حاجت مید ...
سلام عزیزم به حق خانم فاطمه انشالله در صحت کامل باشن همسرتون خیلی ممنون شماهم حتما منو بی نصیب از دعاهاتون نکنین برای بارداری ام دعا کنین خیلی خیلی ممنون
دعای التماس دعای شدید برای قائم آل محمد صلوات الله علیه و آله و خشنودی قلب شکسته ترین سیده النساء العالمین حضرت فاطمه زهرا سلام علیها و امام علی نفس رسول الله صلی الله علیه و آله
سلام عزیزم به حق خانم فاطمه انشالله در صحت کامل باشن همسرتون خیلی ممنون شماهم حتما منو بی نصیب از د ...
سلام عزیزم ممنون بابت دعاتون به نیت شما زیارت عاشورا میخونم هدیه میکنم به شهدای عزیزمون انشاالله که دامنت سبز بشه به زودی خودم دیشب خوندم وامروز مشکلم حل شد
زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂
ان شإالله همگی حاجت روا بشید به حق خانم حضرت زهرا سلام الله علیها..آقا صاحب الزمان عج آمین گوی دعاهاتون باشه برای حل مشکلات خانواده ام محتاج دعاتون هستم خدا خیرتون بده..سحرم