2821
2789
عنوان

زندگی‌من بعد بچه سوم

3360 بازدید | 13 پست

دخترام  ۷ و ۲ سال و ۱ماه هستن

دوتای اول خواسته و سومی با وجود‌جلوگیری نمیدونم چجوری خدا خاسته شد

ناشکر نیستم ولی دارم‌داغون میشم

پاهام ب شدت درد میگیرن

اعصابم خیلی ضعیف شد

بچه‌اولم خیلی لج بازه 

و دومی شیطون

شوهرم ک اصلا کمک‌نمیکنه

امروز رفتم بهداشت گفتن چقد زرد و‌لاغر شدی😞😞

بچه ها زود ازدواج نکنین مثل من داغون میشین

یکم ب من حرفای خوب بزنین

ب شدت‌نیاز دارم به یه هم صحبت و همدم🥲

من تا کی باید بمونم‌خونه

اصلا دلم‌مهمونی‌نمیخاد‌چون از دماغم‌درمیاد🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استارتر با ورود بچه ی سوم چه چیزایی تو زندگی تغییر کرد؟ چه چالش هایی به زندگی اضافه شد ؟ من تو اقدام ...

فقط بگم شوهر همراه نداری نیار

ارامش اعصاب نداری نیار

وضع مالی خوبی‌نداری نیاااار

ب خدا بچه  فقط دنیا اوردن نیست

یه پدر و‌مادر خوب وقوی میخاد

فقط بگم شوهر همراه نداری نیارارامش اعصاب نداری نیاروضع مالی خوبی‌نداری نیاااارب خدا بچه فقط دنیا او ...

همه ی اینا را دارم ،فقط نمی دونم ارتباطش با بچه ی اول که اختلاف سنی شون می شه ۹ سال چه جوری می شه؟ 

همه ی اینا را دارم ،فقط نمی دونم ارتباطش با بچه ی اول که اختلاف سنی شون می شه ۹ سال چه جوری می شه؟

سلام ان شاءالله خدا فرزندان سالم و صالح بهتون بده

زیاد نگران اختلاف سنی نباشین خیلیا دیدم باوجود اختلاف سنی زیاد حتی ۱۴ الی ۱۶ سال هم وقتی بزرگ شدن خیلی بدرد هم خوردن شاید بچگی زیاد همبازی خوبی نباشن اما بزرگ بشن حتما بدرد هم میخورن

داداش بزرگم متولد ۶۶

داداشای دیگم متولد ۷۹ و ۸۳ همبازی نشدن اما بزرگ شدن خیلی بدرد داداش بزرگه خوردن هم از نظر کمک مالی هم انجام کاری

عزیزم سعی کن  زاویه  دیدت و عوض کنی ،میدونم که دوتا بچه کوچیک داری وخیلی سختته،اینکه همسرت کمکت نیست هم از یک طرف اذیتت میکنه ،سعی کن باهاش صحبت کنی ازش کمک بخوای ،حتی کارهای کوچیک وازش بخواه ،از خونه موندن و سپری کردن زمان با بچه ها لذت ببر ،اصلا اصلا فکر این نباش که بقیه چی میگن ،یا اینکه دارن چیکار میکنن ،اینکه نمیتونی الان حتی یک لحظه هم برای خودت باشی و وقت آزاد نداری ،از این که داری زمانت و صرف بزرگ کردن بچه هات میکنی لذت ببر و از اینکه توی خونه وبالا سر بچه هات هستی لذت ببر ،از اینکه خودت سلامتی هستی ،همسرت سلامته  ،بچه هات سلامت هستن و هر شب کنار هم هستین و محتاج دکتر و بیمارستان نیستی لذت ببر ،زمان خیییلی سریعتر از اون چیزی که فکر میکنی میگذره  ،این روزها میگذره سعی کن همون توی خونه با بچه ها کیف کنی ازشیطونیاشون عکس بگیر ،تو خونه کیک بپز ،به این فکر نکن که خونه به هم ریخته هستش یا نه ،به این فکر کن که چند سال دیگه بچه هات بزرگ میشن و کلی زمان برات خالی میشه که میتونی هر کاری انجام بدی ،مهمونی بری ،تفریح بری و......اما دیگه این روزها تکرار نمیشن ،اتفاقا خداروشکر کن سن کم ازدواج کردی ،چون چند سال دیگه هم بچه هات و داری هم میتونی هر کاری دلت بخواد انجام بدی ،منم سن کم ازدواج کردم وسن کم باردار شدم ،شما کار درست واردی که فاصله سنی بچه هات کم هستش ،چند سال دیگه  متوجه حرفام میشی ،،،امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم 

منم سه تا دارم 

اولی نوجوونه ۱۱ ساله

دومی ۷ سالشه کلاس اول

سومی ۷ ماهه

هر کدوم یه جور سخته 

منم یه روزایی واقعا دیگه میخوام دیوانه بشم

ولی خب 

خودمو تقویت میکنم 

آهنگ خوب

نماز و دعا

بعدم 

سخت بگیری سخت میگذره

راحت بگیری راحت میگذره

الهی موفق و شاد باشی 

توی ک داری ناشکری میکنی من بدبخت دوتادختر دارم ۵سال و ۳سال ک دختر ۳سالم سی پی هستش هنوزرا۶ نمیره امروز فهمیدم ۶هفته باردارم داغونم داغون نمیدونم چیکارکنم ازینطرف دخترمو باید تند تندببرم کاردرمانی ازینطرفم ویار شدیدم ازینطرفم دختربزرگم

عزیز دلم پربرکت و خوش روزی باشه براتون

تازه زایمان کردی شرایطت اینطوره

یکم بگذره زندگیت بیفته رو روال همه چی خوب میشه

از شوعرت گیخوای ک کمک کنه یا ن؟؟منتظری خودش خود ب خود کارارو انجام بده؟

منم دوتا دختر دارم، یکی ۸ یکی ۳ ساله، شاغل هم هستم ، همسرم هیچ کمکی نمیکنه، بعضی روزها آنقدر کلافم میکنن از زندگی سیر میشم، اما همش به این فکرمیکنم وقتی بزرگ بشن چه کیفی میکنیم سه تایی 

منم 11و12ساله دارم گاهی عکس بچه سوم میگم وگاهی میگم دوراز جونتون غلط میکنی دخترم خیلی شیطونه دومی هست پسرم گاهی ساکت گاهی نه

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز