2777
2789

اهل دوست دختر نیست اصلا به هیچ دختری نگاه نمیکنه مذهبی هم نیست ولی خیلی چشم و دل پاکه بردمش دکتر یه زنه از در اومد تو یه ساپورت تنگ پوشیده بود بعد چاقم بود با یه پیراهن خیلی کوتاه شالش رو گردنش بود موهاشم تا کمرش باز گزاشته بود آرایشم که نگم براتون همه ما چه زن چه مرد تو کلینیک نگاش میکردیم یدفعه چشمم افتاد به داداشم دیدم سرش پایینه اصلا نگاه نمیکنه

اینارو گفتم بگم اهل دوست دختر نیست که بگم خودش برای خودش یکیو پیدا کنه 

شغلشم بنا ماهی 30 درآمد داره 

خونه داره 

ماشین نداره میخواد بگیره 

سنشم 30 سالشه 

قدشم بلنده ولی لاغره 

قیافشم بد نیست مرده دیگه 

ولی ما هیچ دختری براش پیدا نمی‌کنیم بریم خواستگاریش 

چرا ااااا نه تو همسایه نه فامیل هیچ کس نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیست یا قابل پسندتون نیست؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تو ادم و حوا و همدم گشتین؟ 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خب چه معیارهایی داره؟

اصلا هیچی نمیگه میگه نمیدونم یه بار گفت یکی مثل خواهر کوچکم خوبه خواهرمم 23 سالشه مانتویی اهل زیاد آرایش کردن نیست معمولیه زیادی عاقله زندگی کنه 

يعني توي كل اشنا و فاميل و دوست يك دختر دم بخت نيست؟؟

يعني چي دختر پيدا نميكنين 

اول از داداشت معيارهاشو بپرس بگو چه جور دختري دوست داره بعد بگردين مطابق سليقش يكي انتخاب كنين 

البته شايد يكي رو دوست داشته باشه 

چشم پاك باشه دل كه داره ٣٠ سالشه توي اين سي سال دلش نلرزيده كه يكي رو عاشق بشه يا دوست داشته باشه! عاشقي و دوست داشتن كه بد نيست!

عزیزم این دوره زمونه بیشتر از طریق دوستی آشنا میشن سعی کن وارد این فضا شه خودش یکی رو بپسنده

ای کاش پیدا می‌کرد ما هر دختری می‌بینیم دوست پسر داره الان هیچ کس سنتی ازدواج نمیکنه همه دوستن هم خودم هم خواهرم با شوهراشون دوست بودیم ما از کجا دختر پیدا کنیم اخه