2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 28 پست

اينو فوليك و اوابوست به مدت حداقل شش ماه مصرف كن 

روز سوم پريود مجدد آزمايش تخمك بده 

اصلاح سبك هم با فلورا تاجيك انجام بده

ورزش هم تو اين شش ماه انجام بده 

فعلا به شوهرتم چيزى نگو و دكترم نرو ،به بدنت فرصت بده 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به همین زودی از درگاه خدا نامید نشو فوری هم این برچسبا رو به خودت نزن یه چندتا دکتر دیگه برو همسایمون ۸سال بچه دار نشد تازه دکتر گفته بود باید تخمک هاشو دربیاره  میخواستن عملش کنن پشیمون شد بدونه هیچ دارویی الان بچش دو سالشه ان‌شاءالله که شمام دامنت سبز بشه

خیلی از دکترا یه چیز که سر کلاس نصفه نیمه یاد گرفتن رو به همه تعمیم میدندرصورتی که بیمار با بیمار فر ...

واقعا .... بعضی دکترا یذره وجدان ندارن من باردار بودم لکه بینی داشتم رفتم ماما مرکز بهداشت. زنیکه نفهم با چه لحن بدی برداشت گفت اول برو سونوگرافی ببینم بچت اصلا زنده است! انقدر فهم نداشت نباید با یه خانم باردار اینجوری حرف بزنه. با چه حال بدی با چشم گریون رفتم خونه اخر سر هم یه نسخه طب سنتی منو از سقط نجات داد

ivf با تخمک خود طرف هستولی تخمک اهدایی با تخمک یه نفر دیگه

عزیزم ivf یعنی کشت جنین ازمایشگاهی داخل بدن مادر

جنین آزمایشگاهی میتونه با هر تخمک و اسپرمی ایجاد بشه. اگر تخمک و اسپرم مال پدر و مادر اصلی باشه که حالت عادیه، اگر تخمک یا اسپرم مال کس دیگه باشه میگن اهدایی گرفتن اما هر دو حالت ivf هست اسمش. اینکه به شما گفتن احتمالا منظورشون این بوده خودت تخمک نداری. نه اینکه نمیتونی IVF کنی.

اما تخمک نداشتن رو صرفا با ازمایش ذخیره تخمدان نمیشه قطعی گفت. با چند تا سیکل تخمک کشی معمولا میتونن به اندازه کافی تخمک از فردی با شرایط شما بگیرن.

به حرف یه متخصص زنان معمولی توجه نکن. باید بری یه مرکز ناباروری خوب و حرفه ای. چون سنتم خیلی کم نیست نباید بذاری وقت تلف بشه

بهت توصیه میکنم سریعا برو زیر نظر مرکز مام. الان تو کشور حرف اول رو میزنن

به همین زودی از درگاه خدا نامید نشو فوری هم این برچسبا رو به خودت نزن یه چندتا دکتر دیگه برو همسایمو ...

اینقدر دکتر باهام بد صحبت کرد گفت الکی وقتت تلف نکن هیچ دارویی هم خوب نمیشی 

فقط تخمک اهدایی

اینقدر دکتر باهام بد صحبت کرد گفت الکی وقتت تلف نکن هیچ دارویی هم خوب نمیشی فقط تخمک اهدایی

به خواهر منم همینجوری گفته بودن عزیزم

اینجوری میگن که جدی بگیری و سرع اقدام کنی چون ذخیره تخمدان یجوریه که با افزایش سن هی کمتر هم میشه، بخاطر همین هرچه سریعتر درمان رو شروع کنی بهتره

اینقدر دکتر باهام بد صحبت کرد گفت الکی وقتت تلف نکن هیچ دارویی هم خوب نمیشی فقط تخمک اهدایی

دروغ میگه.. یه سری دکترای الان نونشون تو چسبوندن برچسب و مریضی و ناامید کردن ادم هاست