2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

172 بازدید | 28 پست

سلام عزیزان

من کلا پریود نامنظم دارم و فقط با قرص ال دی پریود میشم

رفتم آزمایش عدد ذخیره تخمدانم 0/3 سه دهم بود و fsh  هم 140

دکتر بهم گفت فقط با تخمک اهدایی بچه دار میشی

حالا من چه کنم به شوهرمم هیچی نگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرف دکتر اهمیت نده. برو اصلاح سبک خودت میتونی باردار بشی. اصلاح سبک خانم تاجیک .... تو روبیکا کاربری ماما هاشمی و ماما سادات رو سرچ کن برو تحقیق و پرسجو کن با اصلاح سبک زندگی و تغذیه بدنت سم زدایی میشه. و میتونی با تخمک های خودت باردار بشی. من کلا اینو میدونم که با تغییر دادن تغذیه و سبک زندگی میشه یه سری مشکلات جسمی و فیزیولوژیکی ناشی از مصرف غذاهای تراریخته و مسموم رو برطرف کرد... نخواستی اصلاح سبک کنی، برو زیر نظر طب سنتی قطعا جواب میگیری. 

خواهر من با شرایط مشابه شما الان دوقلو بارداره و خدا بخواد نزدیک زایمانشهاونا ivf کردن و نیازی به اه ...

من خانواده شوهرم همه اش بهم گیر میدن زودی بچه بیار

مخصوصا خواهرشوهر

من خانواده شوهرم همه اش بهم گیر میدن زودی بچه بیارمخصوصا خواهرشوهر

این مشکل رو همه دارن عزیزم

جو خانواده های سنتی ایران خیلی از نظر فرهنگی داغونه

یه بار بزن تو پرشون و دیگه رو نده کسی مطرح کنه تا از شرشون راحت بشی

خیلی از دکترا یه چیز که سر کلاس نصفه نیمه یاد گرفتن رو به همه تعمیم میدن

درصورتی که بیمار با بیمار فرق میکنه شاید الان آزمایش و سنو این رو نشون داده یه ماه دیگه شش ماه دیگه شرایط فرق کنه

به جای این که دنبال راه های درمان باشن یا مریض رو دست به سر و ناامید میکنن یا میرن سراغ آخرین راه

درمان رو ادامه بده ولی زیاد حرفاشون رو جدی نگیر

اره فعلا دارم همینکارو میکنم ولی خیلی ناامیدم

نه عزیزم ناامید نباش خدا بزرگه... بیشتر مشکلات نازایی اکتسابی که الانه بین خانوما زیاد شده بخاطر مواد غذایی تراریخته و صنعتیه. بتونی اصلاح کنی و از این موردا دوری کنی کم کم سیستم بدنت ری استارت میشه و اوکی میشی ... اون دوتا کاربری هایی که گفتم تو روبیکا بین خیلی کانالا و پیجا که دیدم قابل اعتمادترن. خواستی یه نگاهی بنداز یه مشاوره بگیر ازشون...نخواستی هم روال خودت رو ادامه بده. ان شاالله خودت باردار میشی میای خبرش رو به ما میدی ان شاالله امیدت رو از دست نده