واقعا جدایی از خانواده خیلی سخته من روز عروسیم کلی گریه کردم باز اگه شهر خودت بمونی خوبه من شهر دیگه رفتم و معلوم نیست کی دوباره برم شهر خودم همش می ترسم اتفاقی برای پدر و مادرم بیفته خیلی دوس دارم زودتر برم شهر خودم یعنی ارزوم
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
الهی که عشقتون پایدار باشه و خوشبخت بشی عزیزم خیلی برات خوشحالم که به عشقت رسیدی😍منو عشقم که به هم نرسیدیم و چن روز دیگه داره عقد میکنه و من دارم میترکم از غصه و فکر و ناراحتی 😔💔
الهی که عشقتون پایدار باشه و خوشبخت بشی عزیزم خیلی برات خوشحالم که به عشقت رسیدی😍منو عشقم که به هم ...
من واقعا همیشه ازخدا خواستم اگه به صلاحمه برام اتفاق بیفته ازدواج وعشق چیزی نیست که زوری از خدا بخوای بگیریش...امیدوارم هرآنچه خیره برات پیش بیاد وروزهایی برات رقم بخوره که اینروزها رو کامل یادت بره
یعنی واقعا همینطوریه؟؟؟بعدش دلت نمیخواد مثل مجردیات بمونی خونه مامان بابات؟
اوایل که خوبه .چندماه بعدش بیشتر دلت برای خانوادت تنگ میشه دوست داری برگردی به خونه والدبنت. حس میکنی قدرشون ندونستی بیشتر. دیگه دوباره با محیط سازگار میشی نقش همسر هم خیلی مهمه
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱