2777
2789
عنوان

کمتراز یکماه دیگه عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 29 پست

ان شاالله خوشبخت بشی منم ۲۸سالگی ازدواج کردم

واقعا جدایی از خانواده خیلی سخته من روز عروسیم کلی گریه کردم باز اگه شهر خودت بمونی خوبه من شهر دیگه رفتم و معلوم نیست کی دوباره برم شهر خودم همش می ترسم اتفاقی برای پدر و مادرم بیفته خیلی دوس دارم زودتر برم شهر خودم یعنی ارزوم

بری خونت دیگه نمیخایی برگردی😄😄 راحتی هرکار دلت بخاد میکنی هرچی بخوری بپوشی جدی میگم 

معنی ازادی میفهمی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که عشقتون پایدار باشه و خوشبخت بشی عزیزم خیلی برات خوشحالم که به عشقت رسیدی😍منو عشقم که به هم نرسیدیم و چن روز دیگه داره عقد میکنه و من دارم میترکم از غصه و فکر و ناراحتی 😔💔

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

بری خونت دیگه نمیخایی برگردی😄😄 راحتی هرکار دلت بخاد میکنی هرچی بخوری بپوشی جدی میگم معنی ازادی میف ...

یعنی واقعا همینطوریه؟؟؟

بعدش دلت نمیخواد مثل مجردیات بمونی خونه مامان بابات؟

الهی که عشقتون پایدار باشه و خوشبخت بشی عزیزم خیلی برات خوشحالم که به عشقت رسیدی😍منو عشقم که به هم ...

من واقعا همیشه ازخدا خواستم اگه به صلاحمه برام اتفاق بیفته ازدواج وعشق چیزی نیست که زوری از خدا بخوای بگیریش...امیدوارم هرآنچه خیره برات پیش بیاد وروزهایی برات رقم بخوره که اینروزها رو کامل یادت بره

ممنونم از حس خوبی که بهم دادی♥️

ان شاالله خوشبخت بشی منم ۲۸سالگی ازدواج کردمواقعا جدایی از خانواده خیلی سخته من روز عروسیم کلی گریه ...

منم از این میترسم روزعروسیم همش گریه کنم ودلم واسه زندگی با پدرومادرم تنگ بشه...اره شهردیگع واقعا سخته

کاش واقعا نگی خوشبحالت خیلی حس منفی ای میده🥲با دوتا وام داریم عروسی میگیریم وتا پنج سال باید قسطشو ...

عزیزم ما دبگه با وام هم نمیتونیم.. چون تا خرخره تو قسط وامیم واسه خونه.. ما هیچ مراسمی نداشتیم. حتی عقدم.. هیچی

خیلی دلم میگیره

عزیزم ما دبگه با وام هم نمیتونیم.. چون تا خرخره تو قسط وامیم واسه خونه.. ما هیچ مراسمی نداشتیم. حتی ...

خب درعوض شما خونه داری ما نداریم حالا حالاهاهم نمیتونیم بخریم

خب درعوض شما خونه داری ما نداریم حالا حالاهاهم نمیتونیم بخریم

اره از این دید هم میشه نگاه کرد اما یه دختر همیشه دوس داره عروسی داسته باشه لباس عردس بپوشه

میشه بگی هزینه فقط لباس عروس و اتلیه ت چقدر شد ؟ چون شوهرم میگه اگه بتونیم فقط یه لباس بپوشیم عکس بگیریم

ینی لباس عروس+ آرایشگاه و اتلیع

لباس عروس۲۰

کفش۵

ارایشگاه۱۵

اتلیه قرارداد بستیم۸۰ البته من کلیپ وفرمالیته هم دارم

عزیزم خوشحال باش ک خونه داری خیرش رو ببینید منم آرزومه خونه از خودمون داشته باشیم

اگر میتونی حتما لباس بپوش عکس بگیر

لباس عروس۲۰کفش۵ارایشگاه۱۵اتلیه قرارداد بستیم۸۰ البته من کلیپ وفرمالیته هم دارمعزیزم خوشحال باش ک خون ...

مرسی عزیزدلم ک دقیق گفتی خدا خیرت بده. انشالله خوشبخته خوشلخت باشییی

اره اگه بتونیم حتما میپوشم 

یعنی واقعا همینطوریه؟؟؟بعدش دلت نمیخواد مثل مجردیات بمونی خونه مامان بابات؟

اوایل که خوبه .چندماه بعدش  بیشتر دلت برای خانوادت تنگ میشه دوست داری برگردی به خونه والدبنت. حس میکنی قدرشون ندونستی بیشتر. دیگه دوباره با محیط سازگار میشی نقش همسر هم خیلی مهمه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱