2777
2789
عنوان

با8سال اختلاف سنی موافقین

85 بازدید | 7 پست

پسرخالم داره ازدواج میکنه دختره8سال ازش بزرگ تره خالم بشدت گریه میکنه واصلاراضی نیست اینم بگم پسرخالم یکمی سادست نه اینکه مشکل داشته باشه نه منظورم اینکه مثلااصلابلدنیست دروغ بگه یاتوی زندگی زرنگ باشه. 

نظرتون؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

موافق نیستم 

مشاور کمکشون باید کنه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸ سال یکم زیاده چون زنا خیلی زودتر از مردا پیر میشن و همین تو سال های اینده خیلی تو چشم میخووره ، و پسر خالت اینو نمیفهمه ، البته اینم بگم سن فقط یه عدده و مهم شخصیت و اخلاقه دخترس

من از شوهرم بزرگترم ..البته توکشور ما اینجور مسائل یعنی پسر تور کردی ...پسر بیعقل بوده ..کلا توهین ،..چطور تو مسائل دیگه همه چی دلشون میخواد آزاد باشه به این که میرسن چرت وپرت میگن زورشون میاد  ..بابا این انتخاب خودش به کسی ربطی نداره ..ته ش هرچی هم بشه خودش خواسته ..انگار ازدواجای دیگه که مرد بزرگتر چه تاجی به سر زن زده ..نصف همینا مثل حیوون با زنشون رفتار میکنن خیانت میکنن ..ازدواج به سن وسال نیست ..به عقل .صداقت .گذشته..آدم آزاده با هرکی دوست داره ازدواج کنه حالا به غلط یا درست ..

خدایا شکرت❤

۸ سال یکم زیاده چون زنا خیلی زودتر از مردا پیر میشن و همین تو سال های اینده خیلی تو چشم میخووره ، و ...

الان مگه کسی پیرهم میشه با این همه امکانات جوانسازی ..قشنگ ده سال جوونتر میکنه ..یکی از آشناها رفته الان دخترش از خودش بزرگتر دیده میشه فک نمیکنن مادرش باشه😁 ..تو ازدواج صداقت ..وفاداری ..گذشت ..مهمه ..چهره ،قیافه به  کسی وفا نکرده ..کم نداشتیم طرف همه چی تموم بوده از لحاظ قیافه شوهرش خیانت کرده بنظرم رفتار خیلی مهمه ..مرد جماعت درسته قیافه هم براشون مهمه ولی همینکه غر نزنی سرشون، گیرندی، چیز دیگه نمیخوان مردها آرامش میخوان که این اصلا به سن ربط نداره ..ظاهر درست میشه مگه خدای نکرده ناتوان بشی یا مریضی چیزی که همینم بعضی مردها مردن پای زندگیشون میمونن

خدایا شکرت❤