2777
2789

ما پرنذفازشیش خونه خریدیم خیلی نگرانم 

نتونم اونجا بمونم 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماشین داشته باشید راحتر میشه براتون چون اونجا بدون ماشین نمیشه

ماشین داریم شما پرندین؟ 

مثلا میخوام بدونم فاصله دبستان دخترونش تا اپارتمانهای هسا۳ چقدره یاکلا محلش شلوغ میشه یا همیشه ساکتو خلوته

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من محیطشو دوست ندارم

چرا؟ زندگی کردین توش

من اونجا نیستم ولی فقط میتونم بگم هرجا بری، بعد از یه مدت عادت میکنی. نگران نباش

اون ک اره 

چرا؟ زندگی کردین توش

نه عزیزم از محل زندگی ما تا اونجا ۱ ساعت راهه، ولی خب رفتم ۲ ۳ باری اما نظر من اینه محیط سالمی نداره

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

ماشین داریم شما پرندین؟ مثلا میخوام بدونم فاصله دبستان دخترونش تا اپارتمانهای هسا۳ چقدره یاکلا محلش ...

اونجا نیستم ولی اونجا برای خونه خریدن رفتم ولی جای دیگه خریدیم 

چند نفر از فامیلامون هم اونجا زندگی میکنن 

اونجا نیستم ولی اونجا برای خونه خریدن رفتم ولی جای دیگه خریدیم چند نفر از فامیلامون هم اونجا زندگی م ...

فامیلاتون کلا راضی هستن؟نمیدونی فاز چند میشینن فامیلاتون

اره اونا راضین فاز ۲ و فاز ۴ میشینن

خب اونا فاز های خوبش هستن😫