2777
2789
عنوان

بچه ها من چطوری زیبا بشم

65 بازدید | 6 پست

39 سالمه ،قدم 155 و وزنم 50 هست 

یه بچه  نزدیک دو ساله دارم که هنوز شیر میخوره و بخاطر شیر دهی لاغر شدم و بخاطر غم فوت مامانم خیلی چهرم شکسته و افتاده شده 

موهام بخاطر شیردهی خیلی خیلی کم پشت و نازک و بی جون شدن

دندونامم نیاز به ترمیم دارن که اونو شوهرم گفته وایستا پول بیاد دستم بهت میدم برو درست کن

پوستم تقریبا روشنه اما کدر شده

بخاطر همینا اعتماد به نفسمم از دست دادم ،اصلا دوست ندارم خودمو تو آینه ببینم ،تو رابطمون با همسرم تاثیر گذاشته همش ازش فراریم

بنظرتون از کجا شروع کنم؟؟؟

دندون که قراره درست کنی 

برا موهات حنا بزار و سرم و ماسک استفاده کن ب

پوستت رو برو پاکسازی پیش دکتر پوست آنچنان هزینه ای نداره ولی روتین پوستی بهت میده 

برا چاقی هم نی نی رو از شیر بگیری بخور چاق میشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر هزینشو داری ژل بزندکتر پوست برو و محصولات پوستی استفاده کن تا پوستت صاف و یکدست بشهکپسول های تقو ...

پوستم خدا رو شکر صافه اصلا جای جوش و منافذ باز نداره یه کوچولو لک داره خیلی خیلی کم

کپسول مثلا چیا بخورم؟

دندون که قراره درست کنی برا موهات حنا بزار و سرم و ماسک استفاده کن بپوستت رو برو پاکسازی پیش دکتر پو ...

پاکسازی برا چی هست؟آخه پوستم فقط یجورایی شل و افتادست بیشتر،منافذ باز و جوش اینا اصلا ندارم

پوستم خدا رو شکر صافه اصلا جای جوش و منافذ باز نداره یه کوچولو لک داره خیلی خیلی کمکپسول مثلا چیا بخ ...

ازمایش بده ببین کم خونی و کمبود ویتامین نداشته باشی

مکمل های خوب زیادن مثل فیفول و زینک و‌‌..

حتما ویتامین دی بخور 

لایک نکن.