2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

544 بازدید | 32 پست

سلام خانما صبحتون بخیر

من یک مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

من زمانی که سر خانواده همسرم حالا رفتاری یا هر چیزی میبینم بحثم میشه میگم چرا خانواده ات فلان رفتار رو کردن یا مثلا چرا مامانت همچین کرد و قبلا همسرم هیچی نمیگفت اما الان اون هم میگه چرا خانواده تو هم فلان رفتار رو کردن به چه حقی پدرت یا مادرت همچین حرفی رو زد و یا چند روز پیش بحثمون شد گفت فقط بفهمم پشت این قضیه پدر و مادرته

الان من ناراحتم میگم تو هم بگو اما مثلا بگو چرا مادرت یا پدرت همچین کرد نه اینکه بگی به چه حقی....

ایا حق ندارم ناراحت باشم و فکرم درگیر باشه؟چون معتقدم اینجور خطاب کردن پدر و مادرم خودش یک توهین خیلی بزرگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم بگه اما بگه چرا همچین کردن پدر و مادرتنه اینکه بگه به چه حقی

کار دوتاتون اشتباهه .خودت هم از اول مقصر بودی.تقصیر شوهرت چیه که پدر و مادرش این کارو کردن یا این حرفو زدن؟ساید شوهرت میخواد بفهمونه بهت که حرفات ناراحتش می‌کنه.مقابله به مثل می‌کنه که تو کوتاه بیای .بعدشم کم اسم خانواده ها رو بیارید .تو اشتباه پدر و مادر اونو ببخش اونم واسه تو رو ببخشه.هر چند رفتار پدر و مادر به زن و شوهر ربطی نداره و شما توی اون رفتار دخیل نیستید

ششمین کاربری 😒

خب کاش بفهمی همونطور ک تو نمیتونی کارای خانوادتو کنترل کنی و تقصیر تو نیس اگ اونا اشتباهی میکنن اونم نمیتونه خانوادشو کنترل کنه و مسول رفتارشون نیست

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

خودتون اول مقصر بودید

میگید تا یک‌جایی چیزی نمیگفته ولی الآن اون هم میگه

خب معلومه که میگه یک چیز کاملا طبیعیه

وقتی به خانواد‌ه‌اش عیب وارد میکنید اون هم متقابلا همون کار رو میکنه

ویران‌گر اعظم هستم!

کار دوتاتون اشتباهه .خودت هم از اول مقصر بودی.تقصیر شوهرت چیه که پدر و مادرش این کارو کردن یا این حر ...

اره خب خودش میگه من عاشقانه پدر و مادرت رو دوست دارم ولی مجبورم منم برخلاف میل باطنین اسمشون رو بیارم که بفهمی منم چه حالی میشم 

خودتون اول مقصر بودیدمیگید تا یک‌جایی چیزی نمیگفته ولی الآن اون هم میگهخب معلومه که میگه یک چیز کامل ...

اره خب 

و خودش میگه اصلا دوست ندارم اسم پدر و مادرت رو بیارم اما مجبورم بگم که تو هم یکم حال منو درک کنی

هر دو دارید اشتباه میکنید الان پدر من یا مادر من یه کار اشتباه کرد من چه میدونم چرا کرد یا چیکار کنم ؟!؟!و البته خودتون میدونید شروع  کننده این کار زشت شما هستی اونم بدتر از شما ادامه میده با هم صحبت کنید  و توافق کنید اشتباه خانواده ها هیچ ربطی به ما نداره و نباید بزاریم زندگیم بخاطر رفتار بقیه خراب لشه