2777
2789

میشه کسی رو واسطه کنی تو رو بهش معرفی کنه

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چطوری میخوای بهش بگی مگه چقد بهش دسترسی داری؟ شاید دست رد به سینت بزنه جنبه اش رو داری؟

نه 

ولی طاقت ازدست دادن شم ندارم همه مداحیاشو از حفظ شدم به خاطرش زمین تا آسمون تغییرکردم کلی عکس و فیلم ازش دارم ولی اون همش فرار می‌کنه ک ازش عکس نگیرم چیکارکنم

یطوری بهش نزدیک بشو 

یکم از اخلاقش بفهم اکثرا از دختری ک پیشنهاد بده فک کنم خوششون نیاد ولی بعضیاشونم اگ بدونی چی میگی خوششون میاد

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

بچه داری عاشق شدی؟!!

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

شوهر نداری؟

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

نه ولی طاقت ازدست دادن شم ندارم همه مداحیاشو از حفظ شدم به خاطرش زمین تا آسمون تغییرکردم کلی عکس و ف ...

نمیدونم ....

تو شرایط سختی هستی برای تصمیم خوب باید فکراتو کنی .. .

امیدوارم خدا بهترین ها رو برات در نظر بگیره