2777
2789
عنوان

نظـــــرت چـــــیه بانـــــو‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا اینجوری نیستماتفاقا میخوام کلی باهام راحت باشن و بگیم و بخندیم و بیشتر رفیق باشیم باهمالبته ...

اصلا خوب نیست 

محشرههههههههههههههههههههههههههههههههه 😍😍😍😍

تو میتونی 🌸🦾💪🏻💋موفق باشی گلم

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چه عالی توضیح دادی عزیزم😍من فردا روز اول کارمهیعنی گفتن نیم ساعت آموزشی با ۱۰ نفر کار کنم تا مدیر ب ...

قربانت عزیزم تا جایی ک بتونم درخدمتتم 

ببین بگو بخند داشته باش ولی طولش نده

مثلا بعد چند دیقه بگو خوب دیگه بریم سر تمرین فلان

اینطور هم اولش با بچها خندیدی و اینا و هم بحثو جمع کردی و بچها هم به تبعیت از حرفت کارشون رو انجام میدن و به حرفت گوش میدن

واسه معرفی هم با روی خوش و خندون بگو من خانم فلانیم 

خیلی خوشحالم ک درکنارتونم

امیدوارم لحظات دوستانه و خوبی رو در کنار هم داشته باشیم

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

اسی من وزنم بعد زایمانم خیلی بد رفت بالا میخوام لاغر کنم همرا با رژیم چه ورزشی خوبه که به بدن فرم بد ...

عزیزم فیتنس هم چربی سوزیه هم قدرتی

پیلاتس هم خوبه

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

قربانت عزیزم تا جایی ک بتونم درخدمتتم ببین بگو بخند داشته باش ولی طولش ندهمثلا بعد چند دیقه بگو خوب ...

مررررررررررسی مهربون،خوش قلب😍

ممنون که وقت گذاشتی❤️💌

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

عزیزم فیتنس هم چربی سوزیه هم قدرتیپیلاتس هم خوبه

ممنون بنظرم موردایی که بچها گفتن همه درست بوده ولی چون فردا آموزشی میرید حتما لباس خوب و مدل موی مناسب یه ضد افتاب و تینت که عرق میکنید پاک نشه و نریزه و بدن شیو شده و تمیز و خوش بو هم خیلی تاثیر داره 

شما مربی چه سبکی هستید؟ 

دورت بگردممممم❤️

فداتشممممممم خوشگل خانم

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مررررررررررسی مهربون،خوش قلب😍ممنون که وقت گذاشتی❤️💌

قربانت عزیزم موفق ترین باشی❤️😗

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

اصلا خوب نیست محشرههههههههههههههههههههههههههههههههه 😍😍😍😍تو میتونی 🌸🦾💪🏻💋موفق باشی گلم

یاد رعنا اینستا افتادم😂😂

محشرههههههههه

بی نظیرههههههههههه

خدا یعنی به خود آااااا

دمت گرم😂❤️

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

ممنون بنظرم موردایی که بچها گفتن همه درست بوده ولی چون فردا آموزشی میرید حتما لباس خوب و مدل موی منا ...

اها راستی اگه حین ورزش بلند شمارش کن و اینکه ببین همه درست میزنن یا نه 

یه کار خوبی که مربیم داشت این بود که اگه کسی جدید اضافه میشد میپرسید مصدومیتی یا دردی و عملی چیزی داره یا ن بعد مثلا یه حرکت با دمبل بود من مچ دستم کیست داره اشاره میکرد تو سبک بردار