2777
2789
عنوان

نظـــــرت چـــــیه بانـــــو‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که هستید قشنگاااااا🥰

خب بریم که درموردش حسابی بحث کنیم😅

فرض کنید بنا به هر دلیلی....

۱_کاهش‌وزن

۲_‌روحیه‌

۳_افزایش‌وزن

۳_و.......

میخواید برید باشگاه🏋🏻‍♀️

توجه‼️⬇️

جدا از محیط و تجهیزات باشگاه...

چی براتون مهمه؟!

خب معلومه که مربی😜

دوست دارید تیپ شخصیتی مربی که میخواید باهاش کار کنید چجوری باشه؟!

چجور مربی مورد پسند شما هست؟!

اگه تجربه خوب یا بد از مربی دارید ناشناس بگید🙏🏻

ممنون میشم منو به عنوان مربی تازه کار راهنمایی کنید🙏🏻

بوس بهتون❤️

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

چه مارکی ؟ راضی هسی؟ گوش رو کیپ نمیکنه ؟

آیفون سری دو‌ پرو‌. اره خیلی راضی ام واقعا عالی و بینظیره

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به روی ماهت🥰

فدات دلبر 😍😍 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مرسی که هستید قشنگاااااا🥰خب بریم که درموردش حسابی بحث کنیم😅فرض کنید بنا به هر دلیلی....۱_کاهش‌وزن۲ ...

من اول از همه نوع صحبت ،کردن و ارتباط گرفتن مربی خیلیییی برام مهمه

دوس دارم توی جملاتش هر چند کم ولی از کلمات محبت امیز استفاد ه کنه و در عین حال بعضی مواقع ک لازمه با شاگردا جدی برخورد کنه

خوش خنده باشه ، پایه باشه

جدا از بحث مربی گیری ، درمورد کار و زندگی و روزمره تا جایی ک از خط قرمزاش عبور نکنه با بچها حرف بزنه

درمورد زندگی شخصی ش زیاد چیزی بروز نده چون برای شاگردا انچنان جالب نیست

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

مرسی که هستید قشنگاااااا🥰خب بریم که درموردش حسابی بحث کنیم😅فرض کنید بنا به هر دلیلی....۱_کاهش‌وزن۲ ...

مربی خوش رو باشه 

یعنی اهل بگو بخند باشه اهنگای خفن بذاره

نه اینکه کز کنه ی گوشه یا اخم باشه

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

من اول از همه نوع صحبت ،کردن و ارتباط گرفتن مربی خیلیییی برام مهمهدوس دارم توی جملاتش هر چند کم ولی ...

چه عالی توضیح دادی عزیزم😍

من فردا روز اول کارمه

یعنی گفتن نیم ساعت آموزشی با ۱۰ نفر کار کنم تا مدیر باشگاه ببینه

میخوام خیلی شاد برگزار بشه

ورزش شاد که حسابی انرژی بگیرن

و باهاشون بگم و بخندم😍

خوبه؟!

چطور خودمو معرفی کنم؟

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️

مربی خوش رو باشه یعنی اهل بگو بخند باشه اهنگای خفن بذارهنه اینکه کز کنه ی گوشه یا اخم باشه

من اصلا اینجوری نیستم

اتفاقا میخوام کلی باهام راحت باشن و بگیم و بخندیم و بیشتر رفیق باشیم باهم

البته تو تمرین نهههههه

حین تمرین جدی

استراحت و غیره رفیقشون باشم

خوبه؟

خــدایــا‌شکـــرت♥️✨️