2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من منقلب شدم و گریه کرد اما حس میکنم بی احترامی به بزرگترها رو هم نشون داد .

حق با بهتاش بود بنظرم اما شیوه مناسبی برای بیانش نداشت 

نقی اشتباه کرد درست اما حقش این برخورد جلو اون همه آدم نبود.

به قول بابا آدم با همه که نمیتونه یه جور حرف بزنه .

این مدل حرف زدن بهتاش عین حرف زدن با یه همسن یا کوچکتر از خودش بود 

میگم من پایتخت ۶ رو میخام میگن خیلی قشنگه از کجا دان کنم؟تلگرام نبود

بزن یوتیوب همه رو داره 

تلوبیون هم داره ،۶به نظرم زیاد جالب نبود نویسنده اصلیش فوت کرد همه چی رفت روهوا

میگم من پایتخت ۶ رو میخام میگن خیلی قشنگه از کجا دان کنم؟تلگرام نبود

برو روبیکا سرچ کن بالامیاره

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖

من منقلب شدم و گریه کرد اما حس میکنم بی احترامی به بزرگترها رو هم نشون داد .حق با بهتاش بود بنظرم ام ...

آخه بهتاش هم خیلی فشارروش بود خیلی وقته تحمل کرده بود دیگه یه دفعه ریخت بیرون

واقعا شرایط سخت شده براجوونامون

من برگشتم به مامانم گفتم تو شبیه نقی هستی با این سکانس:/ حس کردم دارم بدجنسی می کنم اما دلم خواست بگ ...

من چندوقت پیش بهشون گفته بودم برا همین درد داشت

مادرم بغض کرد آخه همش میزد توسرم چندسال منم حقیقتوگفتم

ولی حقیقت گاهی خیلی تلخه مثل سکانس امشب

من عررر زدم ساعت ۱۰خو دعوت بودیم همونجا اشکم سرازیر شد زودجمعش کرد بعد اومدم خونه دوباره دیدمش

شوهرمم دید من دارم گریه میکنم خودشم گریش گرف 😕 میدونم فرداهم تکرارشو ببینم باز میزنم زیرگریه خیلی خودآزاری دارم 😂

یکی و پیدا کنید که جایِ ابراز علاقه‌های زیاد،جایِ عاشقتم گفتنای بی وقفه، فقط بلدتون باشه،بدونه الان که داری با بغض حرف میزنی از چیزی دلخوری،بدونه وقتی تند تند حرف میزنی عصبی و ناراحتی،بدونه وقتی زیاد سکوت میکنی دلت گرفته،بدونه وقتی داری پشت سرهم بهش زنگ میزنی از رویِ نگرانیه نه گیر دادن،و خیلی چیزای دیگه...اینکه بلدت باشه مهمه،اینکه بدونه الان چه حرفی و چه کاری خوشحالت میکنه مهمه،اینکه بیشتر از خودت بلدت باشه مهم‌تره،وگرنه همه بلدن بگن"دوست دارم، عاشقتم، تو مال منی ..."!💖