بگردی تو خودت مهارت های دیگه هم پیدا می کنی قبل از رانندگی رو بالا بردن اعتماد بنفست و دیدن داشته هات تمرکز کن یکم با خودت فکر کن مسلما تو کارهای دیگه ای هم خوبی
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره ولی این حس استرس باعث میشه که سمت کارای دیگه نرم فکر میکنم اگه دست به کاری بزنم همه چی خراب میشه ...
مادرتون آدم کمال گرایی هست؟
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
نه زیاد ولی همیشه وقتی کاری براش انجام میدم ایراد میگیره
خوب دیگه همین باعث شده شما از انجام کار ها به شکل ناقص بترسی و کمال گرا بشی یا همه یا هیچ یا درست و حسابی انجام میدی یا اصلا انجام نمی دی ولی باید بدونی که هیچ کس جز خدا کامل نیست خودتو با نقص هات دوست داشته باش و همش بگو کاچی به از هیچی تو شروع کن به کارت ان شاءالله که موفق می شی نشدی هم یه تجربه می شه برات