2777
2789
من میترسم از رانندگی

شهرتون بزرگه؟ببین شش دنگ باش و آرم کم کم راه می افتی راهنما بزن تمرین کن توی یک ثانیه آئینه ای رو باید ببینی نگاه کنی من خودم انگار آئینه دستشویی باشه یک ساعت تا آیینه رونگاه کنم جاده رو نگاه کنم الان یه نگاه سریع میندازم اصلا به هیچی جز جاده نگاه نکن من که سریع حواسم پرت میشه نزدیک بود بزنم به یکی🫠🫠🫠

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احساس میکنم برای من یک ضعفه اعتماد به نفسم پایین میره وقتی بهش فکر میکنم ک چرا میترسم یا بلد نیستم

ترست رو بذار کنار و برو دنبال یادگیری 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

همین دیگه میترسم حواسم پرت شه

آروم برون و شیش دنگ باش آدم وقتی پشت فرمونه حواسش جمع تره 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
احساس میکنم برای من یک ضعفه اعتماد به نفسم پایین میره وقتی بهش فکر میکنم ک چرا میترسم یا بلد نیستم

این احساست به خاطر اون تمسخر هاییه که اون فرد کرده مشکلت رانندگی نیست مشکل سمی هست که از اون آدم تو بدنت مونده بریز بیرون ته مونده هاشو آدمی که تحقیر میکنه خودش احساس حقارت داره

این احساست به خاطر اون تمسخر هاییه که اون فرد کرده مشکلت رانندگی نیست مشکل سمی هست که از اون آدم تو ...

الان داشتم فکر میکردم چقد بی هنرم، حتی الان اکثرا این کارو بلدن و من حتی باز شروع هم نکردم، چقد عقب افتادم

شما هم قبلا میترسیدی؟الان کاملا یاد گرفتید ؟

آره 

دارم هنو یاد میگیرم و واقعا اوایل تا می شد آروم می رفتم الان بهترم حواسم جمع تره 

اوایل دست وپاهام هماهنگ نبود نمی تونستم همزمان که فرمون میچرخونم دنده عوض کنم از چپ و راست بپام ماشین نیاد سختم بود کم کم پاهات جاشونو پیدا میکنن 

اشتباه می کنی ولی آروم برونی کمتر اشتباه می کنی

الان داشتم فکر میکردم چقد بی هنرم، حتی الان اکثرا این کارو بلدن و من حتی باز شروع هم نکردم، چقد عقب ...

یعنی مهارت های دیگه ای نداری؟

آفرین خیلی خوبه تمرین باعث میشه دستت راه بیوفته

من سوهرم آخرشبا میبردم جاهای خلوت یاد بگیرم وای اوایل افتضاح سر به هوا بودم یه بار کوچه رو رد کردم اون اوایل بود تا گفت رد کردی زدم رو ترمز🙃🙃😬😬 ولی خداروشکر ماشینی پشتم نبود