2777
2789
عنوان

دخترای گل🌻

58 بازدید | 12 پست

دور تون بگردم 💖

شما خودتون با هر تیپ شخصیتی با هر نوع پوششی با هر نوع ظاهر و شکلی ارزشمند هستید و نیازی به تایید پسران و مردان غریبه ندارید💪💪

خودتون رو هر جوری که هستید دوست بدارید و دنبال تغییر نباشید به خاطر نظر پسر غریبه یا مرد غریبه 

خودتون هر جور که دوست دارید باشید نه اون جور که بقیه میگند🥳

برای اینده ای بهتر لازمه خودتون باشید و از خودتون بودن لذت ببرید نه جلب رضایت و توجه دیگران🤓

پایدار و زیبا باشید🌹

😘😍

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته هر کسی به خاطر جنسیت مونث با هر شخصیتی با هر پوششی محترمه؟! هم نظر زنان و هم نظر مردان مهمه ...

خب دیگه قرار نیست پوشش همه دخترا همه آدما بپسندن 

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

کی گفته هر کسی به خاطر جنسیت مونثش با هر شخصیت و وضعیت ظاهری محترمه؟! هم نظر زنان و هم نظر مردان م ...

نباید هر دختری به خاطر یه پسر که اونو دوست داشته باشه یا تایپ مورد علاقه اون پسره باشه فقط تغییر کنه و چیزی که خودش دوست نداره بشه 😌

کی گفته هر کسی به خاطر جنسیت مونثش با هر شخصیت و وضعیت ظاهری محترمه؟! هم نظر زنان و هم نظر مردان م ...

هر ظاهری منظورش نیست ،ولی مجبور هم نیستیم وقتی ایرانی هستیم و نژادمون خوشگله بریم لب و بدنمون رو بادکنکی کنیم که به چشم هول ها خوب بیاد 

منظورم اینه باید خودت باشی نه کسی که یه پسر تایپ شه

منظورتون رو صحیح بیان نکردید.

اگر نه اینکه به خاطر راضی نگه داشتن فلان آدم  که هیچ قید و بند اخلاقی نداره؛ روان و بدن خودشون رو تخریب کنند و به خودشون آسیب بزنند که جای دفاع و تأیید نداره.

منظورتون رو صحیح بیان نکردید.اگر نه اینکه به خاطر راضی نگه داشتن فلان آدم که هیچ قید و بند اخلاقی ن ...

من منظورم اینه که به خاطر یه پسری که اونو تایید کنه نباید دست به تغییر خودش بزنه یا کارهایی انجام بده که خودش مورد پسندش نیس