2777
2789
عنوان

بوی کولر و خواب و حس خوب و حس کنید🥹😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 39 پست
گفتی کولر یاد این دیالوگ افتادم چشمانش تابستان اهواز بود و دل من پیکان بی کولر🤣🌞

😂👌🏼

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نصف شبی هواییمون کردیا 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نه من عاشق تابستونم چون زاده مردادم🤓

الهی😁

خیلی اخلاقتون خاصه

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

کولر ما بوی مُهر میده تابستونا شما چی ؟

کولر ما بوی محیط رسمی اداره رو میده🫠

الهی😁خیلی اخلاقتون خاصه

بله همین خاص بودن پرجذبه مون کرده😎😎😎

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

خوب بهار خنکه اخه از الان کولر

الان من واقعا گرممه اما دخترم بشدت سردشه

همسرمم یا میگه گرمه یا میگه سرده

شوفاژ و دقیقا نمیدونیم چیکارش کنیم

بهار خیلی بده

بله همین خاص بودن پرجذبه مون کرده😎😎😎

خدا حفظتون کنه❤️🥰

بگیرید بخوابید

فعلا که بارون امان ما رو بریده، دو دقیقه نمیمونه. تمام باران دو عالم فقط تو شمال میاد.

ریشه زدیم، جلبک بستیم تو خیسی!

سرده سرررررددددددد! کوهپایه ها رو برف زده.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
سیب ترش و نمک😍

سیب ترش ازاون سبزا؟؟ ازکجا بخرم چرااونا نیس توبازارررر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.