2777
2789
عنوان

بوی کولر و خواب و حس خوب و حس کنید🥹😍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 39 پست
بگیرید بخوابیدفعلا که بارون امان ما رو بریده، دو دقیقه نمیمونه. تمام باران دو عالم فقط تو شمال میاد. ...

خییلی خوبه که وای کاش من اونجا زندگی میکردم

چقدر شمال خوبه

من اونجا بودم ، میرفتم یه روستا تو جنگل زندگی میکردم بعد کل زندگیمو هم روستایی میکردم😍😍🥹🥹

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

اهواز؟

خیر قشم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خییلی خوبه که وای کاش من اونجا زندگی میکردمچقدر شمال خوبهمن اونجا بودم ، میرفتم یه روستا تو جنگل زند ...

الان میگی روستا زندگی کردن سخته جانم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سیب ترش ازاون سبزا؟؟ ازکجا بخرم چرااونا نیس توبازارررر

یه سیب ترشایی هستن سبز و تقریبا کوچیکن .. سفت و آبدار و ترشن

تو بازار نیست زیاد .. باید خیلی بگردی تا پیدا کنی تازه وقتی هم پیدا کردی میبینی له شدن

من دوستم برام میفرسته باغ داره خیلی خوشمزست

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

خیر قشم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

واقعا گرمه🥲چقدر مهمون نواز و خونگرم هستین 🥰

الان میگی روستا زندگی کردن سخته جانم

تجربه داشتم اتفاقا... درسته سخته اما ارزش داره

یه سیب ترشایی هستن سبز و تقریبا کوچیکن .. سفت و آبدار و ترشنتو بازار نیست زیاد .. باید خیلی بگردی تا ...

وای خوشبحالت من توبازار پیدانمیکنم 

سیب جنگلی میگن بهش ؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

قبول دارین تابستون بخاطر میوه هاش قابل تحمله؟

خیر😅😅😅

وای خوشبحالت من توبازار پیدانمیکنم سیب جنگلی میگن بهش ؟

ما بهش میگیم سیب ترش

سیب جنگی شیرینه اما این سیبی که من میگم دقیقا شکل و اندازش مثل جنگلیه اما بشدت ترش و ملس 🥹