2777
2789

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

ما از اسفند ماه حس کردیم 😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سردباشه پتوهم بندازی خیلی کیف میده

وای آره😍😍

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

نفرین امون برتوایناچیه نصف شبی ازکجاگیربیارم بخورم😐😐😐

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

نفرین امون برتوایناچیه نصف شبی ازکجاگیربیارم بخورم😐😐😐

قبول دارین تابستون بخاطر میوه هاش قابل تحمله؟

این میوه ها واقعیه؟ یا نتی؟من از دنیا بی خبرم نمیدونم چی رسیده چی نه الانم تو گرما و تاریکی ام برقمو ...

نت

میل ندارمالانم بخاریمون روشنه

الان حس زمستون دیگه رفته 

قبول دارین تابستون بخاطر میوه هاش قابل تحمله؟

نه من عاشق تابستونم چون زاده مردادم🤓

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩