برادر شوهرم روانیه انگار مشکل دو قطبی داره به خاطر بی احترامیاش و گند بودنش خدا همیشه زمین میزنتش چون خیلی عوضیه الان پاش جایی گیره و بیشتز کاراشو شوهر بدبخت من واسش انجام میده دوروز پیش تو مهمونی به شوهرم گفت حرومزاده🥲و کلی شوهرمو تحقیر میکنه بهش میگه تو هیچ سودی برای دیگران نداری .شوهرم جوابشو میده ولی بی ادبی نمیکنه این وسط من واقعا خیلی ناراحت میشم سکوت میکنم ولی ب زور جلوی خودمو میگیرم هیچی بهش نگم حتی یبارم به من فحش ناموسی داده هیچوقت نمیبخشمش و حلالش نمیکنم
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مهمونی بود ماهم دعوت بودیم .الان شوهرم وکالت یه کاریشو به عهده گرفته منکه اصلا راضی نیستم و خب اونم الان نمیتونه بزنه زیرش حتی از اسمشم حالم بهم میخوره
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
چون دفعه اولی که برادرش بهش بی احترامی کرده جلوشو نگرفتهکم کم برادرشوهرت به خودش اجازه میده به تو به ...
جلوشو گرفته یبار باهم دعواشون شد شدید آدم بشو نیست به پدر مادرشم فحش میده دو قطبیه با همه دعوا داره خیلی باهاش دعواش شده اونروزم که اینارو گفت نزدیک بود دعواشون شه با پادر میونی شوهرم کشید کنار و سکوت کرد